– Jeg finner nesten ikke ord

Årets Urørt Kristian Kristensen signerer med Warner Music under en uke etter at han ble Årets Urørt.

Etter å ha vunnet tittelen som Årets Urørt, ble det idag offentliggjort på nitimen at Kristian Kristensen signerer platekontrakt med Warner Music, et av Norge og verdens største plateselskap.

– Dette er så stort. Og ting har gått så fort. Jeg har jo bare sluppet to singler og fått så mye fin respons. Nå gjelder det bare å sørge for at det blir ennå bedre fremover. Å ha med seg Warner på laget…å komme i den stallen med så mange av mine favorittartister, det er så stort at jeg nesten ikke finner ord, forteller Kristensen.

Les også: Kristian Kristensen er Årets Urørt

Kristensen beskriver seg selv som en alternativ singer-songwriter med elementer fra indie, folk og britisk elektronika. På Urørtfinalen spilte han sin ferskeste singel «Lyset» og ble Ukas Urørt med låta «Rusen våkner igjen».

– Jeg gleder meg så utrolig mye til plata di kommer, sa Marit Larsen håpefullt da hun var dommer under Urørt finalen som var i helga, og nå kan hun med sikkerhet glede seg.

– Visste jeg lyttet til noe ekstraordinært

Mike Herbrik, A&R-manager i Warner Music har lenge hatt en begeistring over Urørt-vinneren. Nå har Herbrik sikret Warner Music artisten, og ser frem til et langt samarbeid.

– Fra første gang jeg hørte Kristians stemme, visste jeg at jeg lyttet til noe ekstraordinært. Og jeg var derfor så glad for å se andre folk reagere på samme måte etter å ha sett ham opptre i Urørtfinalen, forteller Herbrik som ikke legger skjul på sin ekstase over å ha signert med Kristensen.

– Du får bare en sjanse til å jobbe med et så stort vokaltalent, hvis du er heldig. Kristian er det talentet, og jeg er beæret og glad og gleder meg til å jobbe med ham i mange år fremover, utdyper Mike Herbik til P3.

Sjekk ut: Kristian Kristensens profil på Urørt