Kwabs til Rådhusplassen

Det engelske r&b-fenomenet bak hiten «Walk» er klar for VG-lista Topp 20.

En av de mest spennende stemmene i engelsk musikk for tiden heter egentlig Kwabena Sarkodee Adjepong, men du kjenner nok 25-åringen bedre som Kwabs.

Med singelen «Walk», som figurerer i det populære spillet FIFA 15, har han fått sin første internasjonale hit, og sjansen er nok tilstede for at det er en av låtene du får høre når han gjester sommerens største popshow, VG-lista Topp 20, om noen uker.


– Gå framover

Tidligere i år besøkte den stigende r&b-stjernen Christine, der han fremførte nevnte»Walk», samt en coverversjon av Ed Sheerans «Thinking Out Loud».

Walk handler om å være sterk og det å hele tida gå framover. For meg handler det alltid om å gå framover, så jeg ser litt på dette som mitt personlige anthem, fortalte Kwabs da.

Kwabs – «Walk» (Christine Live):

Fra før er navn som The Main Level, Jaa9 & Onkl P, Staysman & Lazz og Silya/Margaret Berger/Marion Ravn bekreftet til VG-lista Topp 20. I  år finner moroa sted lørdag 20. juni midt i Oslo by, med Live Nelvik og Atle Pettersen som programledere.

Les mer om artistene som kommer til Rådhusplassen her!

Vil du vinne en drømmedag i Oslo under VG-lista Topp 20?

Alt du trenger å gjøre er å filme at du synger din favorittlåt på en kul og kreativ måte. Det er helt opp til deg hvordan du vil fremføre sangen, så her er det bare kreativitet og fantasien som setter grenser!

Velg selv om du vil lage videoen alene, med en venn, med familien eller et kjæledyr. Legg det deretter ut på Instagram eller Facebook med emneknaggen #jegviltilrådhusplassen. Om du hverken har Instagram eller Facebook kan videoer sendes til radhusplassen@nrk.no med #jegviltilrådhusplassen i emnefeltet.

Les mer om konkurransen her!