– Lei av å bli kalt følsom

Drake har egenhendig gjort emo-rapping stuerent, men sier selv han ikke har det så fælt.

Drake har gjort trist og melankolsk hiphop til sitt varemerke, med låter som handler om alt fra tillitsproblemer med jenter til å fylleringe eksen sin.

Les også: Drake i mer rapbråk

I et intervju med den kanadiske radiostasjonen CBC, sa han at at han ikke har det så fælt som musikken hans skulle tilsi.

– Jeg er lei av folk som sier jeg er ensom og emosjonell, og at det eneste jeg gjør er å begjære damer. Jeg hater det. Selv om jeg lager musikk som får deg til å føle noe, er jeg ikke den fyren på ekte. Jeg er både glad og veldig entusiastisk. Livet mitt er i konstant endring, og det er ikke trist i det hele tatt.

Omslaget til "Nothing Was The Same". (Foto: Promo)
Omslaget til «Nothing Was The Same». (Foto: Promo)

«Mjukere enn en pakke temperert smør»

For en snau måned siden kom Drake med sitt tredje studioalbum, Nothing Was The Same, til samlet jubel fra både fans og anmeldere. Den kanadiske rapperen gjorde derimot ingenting for å ta avstand fra den følsomme rappen han har omfavnet, og P3s anmelder kalte han «mjukere enn en pakke temperert smør» og trillet terningkast seks til Nothing Was The Same.

Les også: Hva rapper de mest om?

– Det er bare den musikken jeg har valgt å lage. Det eneste formålet bak musikken er at den skal være bra å høre på når man kjører rundt om natten, sa Drake til CBC.

Er en rolig person

I intervjuet hevdet også Drake at han ville fått mer oppmerksomhet fra media og publikum hvis han hadde en hemningsløs, oppmerksomhetssøkende personlighet.

– Det som plager meg mest, er at jeg av og til føler det som om jeg ikke får nok anerkjennelse eller gjennomslagskraft fordi jeg ikke er en løs kanon i intervjuer. Folk vil at jeg skal klikke og miste besinnelsen min. Da får man gjerne flere overskrifter og blir mer ikonisk, men det er ikke meg. Jeg er av natur en rolig person.

Se musikkvideoen til Drake – «Hold On, We’re Going Home»:

Se musikkvideoen til Drake – «Started From The Bottom»: