Team Me til P3 Gull

Indiepoporkesteret skal være med å sette preg på musikkfesten.

Vokalist Marius. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
Vokalist Marius. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Sent august trillet P3s anmelder terningkast fem til debutoppfølgeren Blind As Night, og skriver blant annet at fullengderen “overrasker ved å være mørkere, allerede fra første sekund. Store arrangementer og truende toner gjør det hele mer dramatisk. Til tider er plata nesten symfonisk, med innslag av strykere.”

Les: Helstøpt og heftig (5/6) | Les flere saker om Team Me

Stiller med seks stykker på scenen

Hver dag denne uken slipper vi nemlig et nytt navn som skal sørge for musikalsk høytid under prisutdelingen 29. november. Marit Larsen, Gabrielle, og Highasakite er annonsert fra før av.

Nå har P3 gleden av å melde at indiepoporkesteret Team Me, som består av Marius Drogsås Hagen, Bjarne Alexander Ryen Berg, Simen Sandbæk Skari, Uno Møller Christiansen, Simen Schikulski, Elida Inman Tjørve skal også opptre på musikkshowet.

– Vi satt hjemme i Elverum og så på P3 Gull i fjor mens vi spiste taco og drakk brus. Kvelertak-videoen husker vi godt, sier vokalist Marius, som syns det er dødskult at Team Me skal spille på showet, til P3.

Det går rykter om at sceneopptredenen til bandet på P3 Gull kommer til å bli en heftig affære, men Marius holder kortene tett inntil brystet: – Jeg har skrevet under en kontrakt som sier at jeg ikke kan si noe, smiler han.

Bandet har for øvrig også en Spellemann å vise til da de vant prisen i klassen popgruppe for arbeidet Team Me la ned på debutplaten To The Treetops!.

Hør Team Me i Spotify og WiMP

Se videoen til singelen “Kick & Curse”, hentet fra Blind As Night:

P3 Gull-nominerte offentliggjøres 5. november

I fjor fikk blant andre Karpe Diem og Röyksopp pris, mens Kvelertak, Nico & Vinz og Emilie Nicolas skapte twitterstorm og gåsehudfremkallende øyeblikk med sine opptredener.

5. november offentliggjøres alle de nominerte under forfesten på Parkteatret i Oslo, der du kan være med og lade opp til moroa med liveopptredener fra Kaveh, Kråkesølv, Frk. Fryd og Gabrielle.

Les mer: Bli med på P3 Gull-forfest! 

Gjett riktig artist – vinn billetter til P3 Gull!

Følger du med på P3s Instagram– eller Facebook-konto vil det komme lignende hint om de neste dagenes slipp.

Gjetter du riktig, er du med i trekningen om billetter til P3 Gull!

Se P3 Gull-showet fra i fjor: