Videopremiere: Kvelertak

Norges rockekonger slipper ny video i dag. Vi har verdenspremieren.

Kvelertak er fremdeles i full sving med å gjøre konserter på andreplaten Meir som fremdeles forsvarer femmeren jeg ga den ved utgivelse. Nylig var bandet i Japan, akkurat nå er de i Australia, og gjennom høsten venter Europa-turné med kompisene i Gerilja og Årabrot som oppvarming.

Mer om hvordan Kvelertak blir mottatt rundt på kloden kan du lese i Asbjørn Slettemarks kommentar «Kvelertak på verden», og anmeldelse av bandets konsert på årets Slottsfjell signert Kim Klev finner du her.

SE: Kvelertak live fra Øyafestivalen

Kvelertak på Øya 2013, foto: Per Ole Hagen/Nrk.
Kvelertak på Øya 2013, foto: Per Ole Hagen/Nrk.

Det har så langt kommet to musikkvideoer fra Meir, og etter den ungdommelige og morsomme «Bruane Brenn» og live-godbiten «Kvelertak» er det nå duket for animert eventyr i «Evig Vandrar». Videoen som er laget av Raindog Studios i Volda handler om mystiske skapninger på en like mystisk planet.

Hovedpersonen er tydelig selveste den evige vandreren ettersom han går og går gjennom store deler av videoen. Det er duket for skarpe farger, ørken, brennende sol og uoverenstemmelser når du trykker play. Uglen dukker også opp. Vel bekomme.