Vinn Seinabo Sey-billetter

Den fremadstormende svensken tar med seg «Younger» i bagasjen og stikker til Oslo i august, og du kan vinne billetter!

Hvis du går rundt å nynner på «Younger» av popsoul-sangeren Seinabo Sey, er du nok ikke alene.

Etter at det norske produsentstjerneskuddet Kygo gjorde sin vri på låten, har svenskens popularitet virkelig skutt i taket her hjemme i Norge. Remixen er allerede A-listet av P3, og denne uken suste den helt opp til topps på VG-lista.

Kommer til Oslo

Denne sommeren får du sjansen til å se Seinabo Sey opptre. Fredag 8. august tar hun nemlig turen til Oslo for å spille på Parkteateret, og vi kan vente oss å høre låter som «Younger» og «Hard Time», som har fått en rykende fersk musikkvideo.

P3 Musikk har fått fatt i fire billetter til showet, og vi vil gjerne dele ut de ut til to vinnere, som kan ta med seg en venn hver når hun skal opptre i hovedstaden! For å være med i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet rett under, og sende svaret til P3 Musikk.

Hvor mange ganger synger Seinabo Sey ordet «younger» i YouTube-versjonen av «Younger», som du finner nederst i saken?

Konkurransen avsluttes mandag 9. juni, og vi vil da kontakte vinnerne.

Hørte på Destiny’s Child

Seinabo Sey sammen med P3-Christine. (Foto: NRK P3)
Seinabo Sey sammen med P3-Christine. (Foto: NRK P3)

For drøye to måneder siden gjestet artisten med den bemerkelsesverdige stemmen Christine på P3. Da sa hun selv at hun var litt usikker på hvor den store stemmen kom fra.

– Jeg vet ikke helt hvor jeg fant stemmen min, men jeg begynte å synge ganske tidlig og prøvde å etterligne det som jeg synes hørtes bra ut – som Destiny’s Child og mørk reggaemusikk. Så noen ganger synger jeg stort, mens andre ganger ikke.

Hør hele intervjuet med Seinabo Sey her.

Spiller på VG-lista

Hvis du ikke har mulighet til å dra på Parkteateret-konserten trenger du ikke å fortvile. Hun er én av artistene som skal spille på årets VG-listekonsert på Rådhusplassen 20. juni, sammen med en haug andre artister som blant andre Isac Elliot, Mr. Probz og Broiler.

Du kan også vinne billetter til VG-lista Topp 20. Alt du trenger å gjøre da er å laste opp en video på Instagram der du synger på en av låtene til artistene som skal spille, og tagge innlegget med #jegviltilrådhusplassen.

Les mer om VG-lista-konkurransen her!

Se musikkvideoen til «Younger» av Seinabo Sey her: