Syng deg til Rådhusplassen

Vinn drømmedag for deg og tre venner med VG-lista Topp 20.

20. juni holdes nordens største gratiskonsert på Rådhusplassen i Oslo. Nå kan du vinne reise, opphold og drømmedag i Oslo for deg og tre venner, i tillegg til å få med deg Topp 20-showet.

Les også: Isac Elliot tilbake til Rådhusplassen

#jegviltilrådhusplassen

Alt du trenger å gjøre er å laste opp en video på Instagram der du synger på en av låtene til artistene som skal spille. Tagg innlegget med #jegviltilrådhusplassen. Du kan lage videoen alene eller sammen med venner, familie og kjæledyr. Kun fantasien setter grenser!

Velg en av disse:
Isac Elliot
Mr.Probz
Katy B
Broiler
Bernhoft
Gabrielle
Sivert Høyem
Julie Bergan
Kaveh
Katastrofe og Staysman & Lazz
Donkeyboy
Elsa & Emilie
Adelén

(Flere artister bli sluppet nærmere showet 20.juni)

NB: Hvis du ikke har Instagram kan du laste opp videoen på Facebook og tagge den med #jegviltilrådhusplassen». Du kan også legge den på YouTube, hvis du skriver lenka til videoen din i kommentarfeltet på denne saken. (Det er viktig å merke seg at du må ha åpen konto på Instagram, eller passe på at videoen er «offentlig» på Facebook, for at vi skal kunne se ditt bidrag).

P3morgen og Mr. Probz

Christine Dancke gleder seg til å dra på Topp 20-turne til Sortland. (Foto: Hilde Holta-Lysell)
Christine Dancke i P3.

I tillegg til  at du og vennene dine blir flydd til Oslo og får stå i Golden Circle under showet, får dere også møte kjente artister og P3-fjes.

Les også: De skal lede Topp 20 på Rådhusplassen

– Du kan ta med vennene dine på en gratis tur til hovedstaden, og det er jo fint i seg selv. Hvis du i tillegg er opptatt av popmusikk, er dette en drøm. Det er kulere å dra på Rådhusplassen, enn å dra på jentetur til Kos, sier Christine.

Lyst til å se Ronny og Silje fra P3morgen synge på Mr. Probz eller gutta i Verdens Rikeste Land gjøre sine beste «moves» til Kaveh?

I videoen under kan du se hvor tullete, rart og enkelt dette kan gjøres:

Entusiasme

Christine Dancke vil utgjøre en del av juryen, når vinneren av konkurransen blir offentliggjort på P3 6.juni. Hun vet hva hun skal se etter.

Man scorer bra på kreativitet

– Jeg er mest opptatt av entusiasme. Det betyr at det ikke nødvendigvis er de som synger penest som vinner, men at man scorer bra på kreativitet. Hos meg kommer man veldig langt med vilje.

Nå er Christine spent på hvem som får oppleve nordens største gratiskonsert fra fremste rad. Hun er spent på alle artistene som skal spille på Rådhusplassen, men har en ekstra følelse for Gabrielle og Katy B.

– Jeg har fulgt Katy B gjennom hele karrieren og alltid vært veldig fan, så jeg «grugleder» meg litt til å introdusere henne.

20. juni inntar Topp 20-showet Rådhusplassen i Oslo. Du er selvfølgelig invitert, uansett om du vil delta i konkurransen eller ikke.

Etterpå fortsetter Topp 20-turneen i disse byene:

Trondheim: 2. juli
Stavanger: 9. juli
Bergen: 16. juli
Tromsø: 23. juli
Sortland: 30. juli