Funky og herlig basstung

Helgas gjestemiks fra Brenmar er noe av det bedre innen klubbmusikk.

Han lager remikser, mekker egne låter og har gitt deg dansbare electronica-toner sammen med det tidligere bandet sitt These Are Powers. Brenmar er ukas gjestemikser hos Christine på P3.

Brenmar, eller Bill Salas som han egentlig heter, vokste opp i Chicago med hip-hop som sin første kjærlighet. For tre år siden ble byen byttet ut med den som aldri sover: New York, nærmere bestemt Brooklyn. Finnes det en mer passende plass å være når du vil få mennesker til å danse natta lang?

Brenmar mener harde trommer, fengende melodier og vokalstrofer – klubbmusikk på sitt beste, er det som er typisk for hans musikk. Det er Christine enig i.

– Musikken er dritfet og utrolig fengende. Egentlig hater jeg funk, men dette er funky på en herlig bass-tung måte. Jeg får lyst på sommer og varmere strøk hvor jeg kan plaske i vannet og danse med rompa i været, ler hun.

Brenmar har laget ukas gjestemiks. (Promofoto: Myspace)
Brenmar har laget ukas gjestemiks. (Promofoto: Myspace)

Stor i 2011

Det er ikke bare Christine som har stortroa på produsenten/DJ-en. Da FACT Magazine skulle liste opp de 10 produsentene de har troa på i 2011 var Brenmar på lista. Christine har ekstra troa på Brenmar for måten han mikser forskjellige sjangre.

– Jenter liker å ha noe å synge med på. Jeg var ute på byen på lørdag, og da de spilte «Talking It Down» tok dansegulvet av! Det var definitivt høydepunktet på kvelden, og dette er en låt de færreste hadde hørt fra før. Det sier litt om musikken.

– Brenmar er i vinden, og det er utrolig kult å være med på det som skjer, forteller P3s DJ-dronning.Hør: forige ukes gjestemiks med Douster her!
Les også:
Gjestemiks uke 3:DJ Final
Gjestemiks uke 4: Jesus <3 Electro
Gjestemiks uke 5: Douster
Synkront

Hva kan så lytterne forvente seg av gjestemiksen?

– Miksen er en 20 minutter lang miks av originaler og remikser fra de siste månedene, samt låta «Let`s Pretend» som er B-siden fra utgivelsen min på plateselskapet Hum & Buzz, forteller Brenmar.

Den ultimate kvelden er ifølge amerikaneren når han er perfekt synkronisert med dansegulvet, og når publikum tar alt han spiller.

– Det blir stort sett ikke bedre enn det. The perfect high, it`s incredible. Å bli spilt på norsk radio er fantastisk! Jeg håper å kunne spille i Norge en gang, jeg har hørt mye bra om landet, avslutter produsenten/DJ-en.

En ting som er sikkert, vorspielene der ute i de tusen hjem vil forhåpentligvis danse i perfekt synkroni til Brenmars herlige toner som strømmer ut av radioen.

Hør Christine på P3 hver lørdag fra klokken 20.00, og dans deg svett og god på vorspielet.
Gjestemiksen spilles 21.00.

Rihanna – Whats My Name (Brenmar Club Mix) by BRENMAR