Nico & Vinz + Jimmy Fallon = sant

Den norske duoen gjester et av USAs største talkshow.

Det er ikke mange månedene siden Nicolay Sereba og Vincent Dery flyttet over dammen til USA for å nå den store amerikanske drømmen. Det tok heller ikke lang tid før hitlåta «Am I Wrong» klatret oppover på singellisten Billboard Hot 100 og ble en kjempehit.

Den norske duoen Nico & Vinz har i tre uker på rad holdt en knallsterk fjerdeplass, og denne uka ble det også kjent at duoen skal varme opp for Bruno Mars på hans turné i Canada og USA i sommer.

– Det er utrolig gøy at de får muligheten til å være med på en så stor turné, og det innebærer fantastisk eksponering for Nico & Vinz sin musikk, sier Charlotte Öqvist fra duoens norske plateselskap Warner Music til NRK.no.

Les også: Rørt av Urørt: Nico & Vinz

Men det er ikke det eneste gutta har å glede seg til. Ifølge Headlineplanet skal de nemlig opptre på et av USAs mest kjente talkshow, «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», som har flere millioner seere.

Til topps på radiolista i USA

I fjor var det brødrene Ylvis som fikk muligheten til å opptre på talkshowet til Jimmy Fallon, der de hadde det verdenskjente hiphop-bandet The Roots i ryggen.

Nico & Vinz, som tidligere kalte seg Envy, står på Jimmy Fallons scene 21. juli – bare en liten måned etter de gjestet «Jimmy Kimmel Live».

Dagen etter, 22. juli, gjester de også Good Morning America.

Les også: Nico & Vinz hylles av a-ha-Magne | På turné med Bruno Mars | Christine live: Nico & Vinz

Oslo-guttas «Am I Wrong» passerte også 100 millioner avspillinger på Spotify denne uka, og i forrige uke gikk de til topps på radiolista i USA, og har nå den mest spilte sangen på amerikansk radio.

Se Nico & Vinz, tidligere kalt Envy, fremføre «Am I Wrong» på P3 Gull:

Se Nico & Vinz opptre på Jimmy Kimmel Live:

http://youtu.be/z8DFMSrY0Pc