Ny musikk på P3

Envy, 2 Chainz og Chvrches er blant nykommerne på våre spillelister. Si din mening i kommentarfeltet!

Vi serverer deg hele åtte nye låter til våre spillelister.

Se alle låtene på P3s spillelister.

Vil du være med å bestemme musikken på P3? Meld deg inn i P3s musikkpanel!

Envy – “In Your Arms”

Nico og Vince i Envy har allerede hatt en svimlende suksess med “Am I Wrong” og mens låta fortsetter å gå sin seiersgang rundt Europa byr de nå på helt ferske “In Your Arms” for oss her hjemme. Rappinga har de lagt på hylla og fortsetter der de slapp. Det er koselig, det er allsangvennlig og det er mer enn velkomment.

Se Envy live hos Christine!

Noonie Bao – “Ung & kåt”

Noonie Bao er nok mest kjent som stemmen bak Avicii og Nicky Romeros hit “I Could Be The One”. Noen vil kanskje huske henne fra hennes egen låt “The Game” var innom P3s spillelister i januar. Med en nytolkning av Ebba Gröns “Ung & kåt” er det første gang vi hører henne på svensk og vi elsker det vi hører. Pubertetsangsten ble med ett noe å savne. Låten er hentet fra hyllestalbumet Tyst för fan – Ekon från Ebba Grön, der blant annet Say Lou Lou og Samling også bidrar.

Arcade Fire – “Afterlife”

Vi har ventet på en anledning til å spille en låt fra Reflektor, det kommende fjerdealbumet til en av vår tids største musikalske sensasjoner, Arcade Fire, og den kom ved denne andre singelen. De har vunnet Grammy, gitt ut tre av 2000-tallets mest kritikerroste album, holdt noen av de beste konsertene på norsk jord – og nå inngått et musikalsk samarbeid med David Bowie og James Murphy (LCD Soundsystem). Resultatet av sistnevnte koalisjon får vi høre i sin helhet når Reflektor slippes på tirsdag, men “Afterlife” viser at kanadiernes helt særegne innfallsvinkler til popmusikk igjen viser seg som noe av det mest spennende i segmentet.

Ondt Blod – “Frykt og avsky”

Ondt Blod er Ukas Urørt denne uken, og bandet fra Kirkenes kan du lese intervju med her. Urørtredaksjonen mener dette om låten: Bitende vers og varmt refreng gjør “Frykt og Avsky” til en blendende rocklåt med teft, energi og smittende entusiasme fra et nordnorsk band med ubegrenset potensiale.

Chvrches – “We Sink”

P3 elsker Chvrches på plate, fra scenen og på radio selvfølgelig. For “We Sink” er etter « The Mother We Share», «Recover» og «Gun» den fjerde låta vi spillelister av trioen fra Skottland. Vokalist Laura Mayberry er velsignet med en fantastisk stemme og sammen med kumpanene Iain Cook og Marin Doherty utgjør hun kanskje 2013s beste låtskrivertrio, sorry Haim. Ta de med deg på jobb, på bussen, på byen eller på søndagsturen og de vil komme til å berike hverdagen din.

Pusha T – “40 Acres”

Terrence Thornton rapper under navnet Pusha T og slo igjennom for et drøyt tiår siden sammen med sin bror (No Malice) i duoen Clipse. Mye har skjedd siden da, oppturer som undergrunnshitene “Grinding” og “Keys Open Doors”, samt nedturer som utsettelser og No Malice sin krappe vending over i konservativ kristentro. Nå er Pusha T endelig klar med solodebuten My Name Is My Name som fort kan stå igjen som ett av årets beste rapalbum. På den dunkle “40 Acres” har han fått med seg The-Dream som snor seg mykt inn og ut av låtas vakre refrenger, mens Pusha T leverer kraftsalver som denne: “They say I’m on the verge of winning, I claim victory when Malice on the verge of sinning” med overbevisende autoritet. Pusha T = årets Kendrick Lamar.

Laura Welsh – “Undiscovered”

Et sted mellom Jessie Ware og Adele finner vi soundet til britiske Laura Welsh og hennes råfine “Undiscovered”. Skrevet sammen med Devonté Hynes viser frøken Welsh at hun har det som trengs for å skille seg ut i havet av R&B-influert pop. Og for en deilig sval bris denne låten blir når den dukker opp på P3.

2 Chainz – “Used 2”

Et år etter hans debutalbum Based on a T.R.U Story er han igjen albumaktuell med B.O.A.T.S II: Me Time. Det var derimot “We Own It” fra filmen Fast & Furious 6 som skulle gjøre han til allemannseie. Med “Used 2” kommer nye fans til å kunne enda en av låtene hans på konsert og gamle fans av Juveniles “Back That Azz Up” vil kunne glede seg over versene. Noe for alle!