Nye store samarbeid

Cashmere Cat avslørte hett samarbeid med Miguel via sin twitterkonto i natt.

Mens vår neste store eksportvare hva gjelder musikk, Magnus Høiberg – bedre kjent som Cashmere Cat – er så godt som umulig å få en uttalelse fra, får vi stadig vekk drypp og hint om hva han jobber med over dammen. Siste nytt er at katten for tiden tilbringer studiotid sammen med 2012s R&B-stjerneskudd Miguel, som toppet P3s lister over både årets beste låter og album i 2012.

Les også: Norges nye eksportvare?| Anmeldelse: Svaret er ja|Anmeldelse: Futuristiske mjau

Miguel (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.)

Flere store samarbeid

Det var Magnus selv som annonserte samarbeidet på sin twitterkonto for omtrent et halvt døgn siden, men ingen av de to har kommet med noen ytterligere kommentarer om kollaborasjonen.

Tidligere i år slapp Cashmere Cat sin første store samarbeidssingel sammen med Wiz Khalifa og Ludacris. Låta «Party Girls» var første drypp fra Ludacris sitt åttende album Ludaversal, som etter planene skal slippes i løpet av året.

Året nykommer

I November vant Cashmere Cat prisen Årets nykommer under tidenes første P3 Gull foran artister som Truls, Emilie Nicolas, CLMD og Lemâitre. Juryen er klokkeklare i sin begrunnelse på hvorfor akkurat Cashmere Cat fikk prisen:

Les også: – Den mest spennende nykommeren

“Cashmere Cat er den mest spennende nykommeren i Norge i dag. Som DJ, musiker, låtskriver og produsent har han allerede satt solide avtrykk i hele verden. Han har en sterk egenart i alt han gjør, og opptrer kompromissløst både på scenen og i studio. Cashmere Cat er en artist vi vil se og høre mye til i tiden som kommer.”