Rytmeklubben og Proviant Audio til P3 Klubb

Rytmeklubben og Proviant Audio gjester P3 Klubb på Diskoteket i Trondheim 18. oktober. Og de er ikke de eneste.

Lørdag 18. oktober kommer P3 programleder Christine Dancke og musikkprodusent Marie Komissar til Diskoteket i Trondheim. De skal arrangere P3 Klubb med artister og DJ-er, til inntekt for TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp.

Proviant Audio, Rytmeklubben, Hasta, Zhala og Lorentz kommer innom Diskoteket mellom 21:00 og 01:00. Deretter avslutter Christine og Marie med et back to back DJ-sett.


Konseptet P3-klubb har blitt kjørt flere ganger siden premieren på Brukbar i Trondheim i 2012. Christine har i tillegg kjørt DJ-sett og presentert artister på Slottsfjell og på Hovefestivalen i sommer.

– Le Youth, Luxry, Sinjin Hawke, Cashmere Cat, Kito, Samsaya, Arif, LOVELESS og Rytmeklubben er artister som har spilt på P3Klubb tidligere, sier hjernen bak konseptet, Christine Dancke.

Les også: Christine presenterer P3 Klubb

 

– Min absolutte favorittartist

I oktober arrangerer de P3 Klubb i forbindelse med P3aksjonen, som skal holdes fra Trondheim Torg 15. til 19. oktober. Ronny Brede Aase og Silje Nordnes fra P3 Morgen, sammen med Niklas Baarli og Mathias Nylenna fra Verdens Rikeste Land, skal sende 100 timer live radio fra et bærbart studiotelt midt på torget.

Les også: Disse fire leder P3aksjonen 2014

Rytmeklubben under høstfest med Christine og Ruben (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)
Rytmeklubben under høstfest med Christine og Ruben (Foto: Rashid Akrim, NRK P3)

I forbindelse med aksjonen presenterer P3 en helkveld med kule artister og DJ-er. Marie og Christine har jobbet med booking av artister til P3 Klubb, og er veldig fornøyde med lineupen.

– P3 Klubb i oktober skal bli mer konsertpreget enn det har vært før, og det blir utrolig kult. Og så har vi fått til så mange bra artister, blant annet svenske Lorentz som er min absolutte favorittartist for tiden. Jeg gleder meg til å vise ham fram, sier musikkprodusent Marie Komissar.

– Hasta er også utrolig flink, selv om han bare er 17 år. Han er ikke gammel nok til å dra ut på byen en gang, men han er definitivt gammel nok til å lage god musikk.

Christine er enig i at bookingen har gått som smurt.

– Det var overraskende lett å få artistene til å stille for en god sak, jeg er veldig fornøyd med alle. Vi har fått til en god miks av artister som folk kan få bli bedre kjent med, som for eksempel Proviant Audio som spilles mye på P3. Også gleder jeg meg fælt til å se den svenske r&b-prinsen Lorentz live, ryktene sier at det er magisk.

Proviant Audio på By:larm 2014 (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)
Proviant Audio på By:larm 2014 (Foto: Tom Øverlie, NRK P3)

Mye for pengene

Inngangsprisen på Diskoteket på lørdager er vanligvis 100 kroner, og dette er prisen for å komme inn også på P3 Klubb 18. oktober. Men Marie håper folk vil gi litt ekstra for å støtte årets TV-aksjon.

– P3 Klubb har pleid å være gratis, men nå tar vi inngangspenger som går til en god sak. Jeg håper virkelig folk er villige til å gi litt ekstra, for de får mye bra konserter for pengene, i tillegg til at det går til veldedighet.

Christine er enig, og legger til at hun håper lokalet fylles opp tidlig.

– Målet er at det blir fullt fra første konsert. Diskoteket er et relativt lite sted, noe som er med på å gjøre opplegget enda mer eksklusivt. Vi har også leid inn ekstra rigg for kvelden, så utestedet får to scener og ekstra lys. Når det er sagt så håper jeg alle gir litt mer enn minstebeløpet på 100 kroner. Da blir jeg fornøyd.

P3 Klubb 2012

Se klipp av Samsaya, Kito, Cashmere Cat og mange flere fra første P3 Klubb kveld på Brukbar i 2012.

[saksunivers  emneord=»p3aksjonen-2014″ antall=»6″]