Avstemningen er avsluttet.

Etter at Karpe debuterte med EP-en «Glasskår» i 2004, har hiphop-duoens karriere skutt i været. Fra å fylle Oslo Spektrum tre ganger i 2017, har Karpe i år gått tilbake til røttene, og fylt klubblokaler rundt om i Norge med bunnsolid hiphop. Med det 29 minutter lange lydsporet «SAS plus/SAS pussy» i sekken, er de nå klare for å kjempe om to (!) P3 Gull-titler: Årets liveartist og Årets låt med låta “SAS Pussy”.

Duoen fortsetter å fornye seg uten å miste sin unike egenart, som dette kunststykket av pop som møter rap overveldende har bevist – P3 Gull-juryen

PS: Du kan stemme så mange ganger du vil, helt fram til tirsdag 26. november klokka 13. Vinneren avsløres på P3 Gull, 30 november kl. 21.05 på NRK1 og p3.no.

KARPE

BESTÅR AV: Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel.
FRA: Oslo og Lørenskog.
ALDER: 35 år.
DEBUT: 2004.

Hvem skrev låta SAS Pussy?
Den skrev vi selv, sammen med Isah. Axxe Eirik Saga og Thomas Kongshavn gjorde prod. Emilie Nicolas hjalp oss med vokal-game. Hun har game.

Hvor var dere da låta ble skrevet?
Bislet, Praha, London. Magdi spanderte.

Hvor ofte hører dere på egen låt?
Når man er i prosessen av å lage en låt må man jo følge med, men etter at den er ute er det ikke stort man får gjort.

Setter du ofte på deres låt på fest?
Hører ikke spesielt behagelig ut. He he. Men vi blir veldig glade når folk sender oss videoer av at de hører på de med venner da. Mange gjør det.

I hvilken situasjon bør man høre på låta?
Ikke på fest kanskje, men når man har en halvtime og vil høre en historie. Da passer SPSP bra.