Sexy musikkønsker

P3Sessions-Tarjei og Tottos musikkhverdag.

Onsdag 16. februar er Sexy-programlederne Totto Mjelde og Tarjei Strøm verter for P3-sessions med Kaizers Orchestra på Cosmopolite i Oslo. Sendingen hører du på P3 kl. 18-20.

– Med den fantastiske fansen som Kaizers Orchestra har skaffet seg, og med den intime settingen som en P3Session er, så forventer vi intet mindre enn at dette bør gå inn i historiebøkene. Stikkord: gråt, lykke, eufori, galskap, sier Totto.

Har du lyst på billetter til P3Sessions intimkonsert med Kaizers? Les hvordan nederst i saken!

HUSK: Kaizers i Lydverket på NRK2 (torsdag 3. februar) kl 21.30.

Sexy musikkønsker

Til vanlig leder Totto og Tarjei musikkprogrammet Sexy, som er det eneste dagtid-programmet på P3 som ikke forholder seg til P3s spillelister. Det fører til at Totto og Tarjei får inn flere, og kanskje litt smalere, musikkønsker enn andre P3-program. Her er et lite utvalg innsendte meldinger fra Sexys nettsider:

SK:
– Kanskje ikkje da nyaste bandet, men ramla øve Orbo & the Longshots her forleden. Ka syns dåke om dei og e da moglegt å få spelt noken songa av dei i ner framtid?

r-e:
– Det er såklart altfor lite doom på Sexy. jeg foreslår «Sun Faced Apostles» med Wall of Sleep, eller noe med Sesta Marconi fra Italia.

KjellePelle:
– Gleder meg til Anarcho-pønk blir ukens genre.

Hcx:
– Det spilles alt for lite Kjøtt!!!!

Sexy-Tarjei ledet Urørt-finalen sammen med Mari Garås Monsson. Nå står P3 sessions sammen med Sexy-Totto for tur.  (Foto: Erlend Lånke Solbu, NRK P3)
Sexy-Tarjei ledet Urørt-finalen sammen med Mari Garås Monsson. Nå står P3 sessions sammen med Sexy-Totto for tur. (Foto: Erlend Lånke Solbu, NRK P3)

– Hva med «Cats, sex & Nazis»?

– De ivrigste på nettsiden, og på tilbakemeldinger via mail og sms, er kanskje hakket mer opptatt av musikk enn andre, tror Totto.

Men Sexy har også inntrykk av at helt vanlig musikkinteresserte har utbytte av å høre musikk som ikke spilles i alle andre program på dagtid på P3. Og at de fleste kan ha glede av musikk og morsomme historier og fakta om artister og låter.

EKSEMPEL PÅ SEXY-SPILLELISTE: Tirsdag 1. februar.

– Men, det er jo klart at hvis man ikke er interessert i musikk i det hele tatt, så er kanskje ikke Sexy programmet for deg.

Og det kan jo noen flere tilbakemeldinger fra Sexy-lyttere tyde på:

Nicolai H.J:
– Fantastisk deilig med house som ukens sjanger! Minner om at det var selveste Frankie Knuckles, som er tidenes første house-dj.

Kathrine:
– Hei sexy-gutter. Når dere først spiller L7, hva med å spille «Shitlist» fra albumet Bricks are Heavy???

Thor Erik:
– Hei! Kan dere spille Gojira med «Oroburus»? Sykt bra låt!

Bruuuun:
– To Smiths-låter på to og en halv måned holder ikke, Totto. Dette forstår alle.

For lite The Smiths! Er det vokalist Morrisey som skjuler seg bak nicket Bruuuun?

Alco:
– Synes dere burde vurdere låta: «Cats, sex & Nazis». Av No means No!

MetalHead:
– Mer metal. Er veldig fan av meoldiøs dødsmetal. In flames, Sonic syndicate, Blinded colony, Soilwork og den gjengen der=)

H.W:
– Hei! Hva med en liten Torstein Flakne-tribute (på ca 5 minutter) i løpet av året?

Kristine:
– Dette er første gang jeg har hørt noen nevne neo-swing/swing-revival i et norsk medium noensinne! Herlig. Hadde vært fett om dere kunne spilt noe Momac Trio.

Vinn billetter til P3Sessions med Kaizers

For å vinne billetter til den P3Sessions med Totto, Tarjei og Kaizers Orchestra 16. februar kan du delta i P3.nos Kaizers-konkurranse eller P3morgens Kaizers-konkurranse. Det blir også mulig å vinne billetter ved å følge med på Sexy, Popsalongen og Lydverket fremover.

Viktig: Det blir ikke lagt ut biletter for salg, så du må delta i en av konkurransene for å komme deg på konserten!

LES: Sexy – Topp 5 låter av Kaizers Orchestra

Moi – som vant P3s Hjerteknuser-konkurranse i 2010 – varmer opp på Cosmopolite.

– Tarjei er offisiell Kaizer-fan. Jeg har heller ikke noe imot gassmasker og jærsk rock, men jeg gleder meg like mye til Moi, røper Totto.

LES: Kaizers med egen vodka

LES: Lyverkets anmeldelse av Violeta Violeta, Volume 1.

Kaizers Orchestra i Lydverket (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)