Svenske popsjarmører til Rådhusplassen

Guttebandet The Fooo Conspiracy er klare for VG-lista Topp 20.

Den 20. juni er det duket for årets største utendørs musikkfest i Oslo. Marcus & Martinus, The Main Level og Jaa9&OnklP er allerede bekreftet til Rådhusplassen, og nå får de selskap av The Fooo Conspiracy på plakaten.

De slapp nyheten med en video på Instagram, og fikk over 750 likes på under tre minutter. Det er med andre ord mye som tyder på at norske fans gleder seg til besøket.

De fire Stockholmsguttene har på kort tid etablert seg som et av skandinavias største boyband. Låta “Build a Girl” nærmer seg seks millioner avspillinger på Spotify, og de har klart å bygge en solid fanskare gjennom sosiale medier.

Varmer opp for One Direction

På Twitter hinter bandet om at ny musikk er på vei, og tre dager etter gutta har kastet glans over showet på Rådhusplassen, varmer de opp for den ikke helt ukjente gjengen i One Direction i Göteborg. Men først av alt skal norske “foooers” endelig få se dem live.

Live og Atle styrer showet

Tidligere denne uka ble det klart at Atle Pettersen og Live Nelvik blir programledere for festkvelden. Atle spilte på Rådhusplassen i 2011, men i år skal han altså lose oss gjennom programmet.

Se også:Live Nelvik og Atle Pettersen skal lede VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen

Atle Pettersen fremførte "Shine" under Topp 20 på Rådhusplassen. (Foto: Tom Øverlie, NRKP3)
Atle Pettersen opptrer på Rådhusplassen i 2011. (Foto: Tom Øverlie, NRKP3)
Vinn drømmedag i Oslo

Har du lyst til å se The Fooo Conspiracy og en masse andre rå folk rocke Rådhusplassen? Med en god dose kreativitet fikser vi det for deg! Du kan vinne reise og opphold, og vi holder av plasser på første rad til deg og din beste venn.

Se også: Vinn drømmedag på Rådhusplassen