URØRT 20 ÅR:Urørt fyller 20 år – dette skjer under feiringen

Få med deg alt som skal skje under jubileet.

– Det blir en helvetes fest, og det kan du sitere meg på!

Urørt-programlederne Anna Nor Sørensen og Nina Gjertsen er klare til å hylle to tiår med Urørt – konseptet hvor usignerte norske artister og band har muligheten til å vise frem musikken sin, og bli vurdert av redaksjonen.

Gjertsen og Nor Sørensen lover et sprekt program. Gjennom hele denne uka skal jubileet grundig feires med livemusikk, nostalgi, gjester og masse gøy. De skal også grave frem Urørt-historiene som ikke er blitt fortalt, og de hinter sterkt om eksklusive coverversjoner av tidligere Urørt-artister.

Skru på radioen og følg med på P3.no hver dag fra 13-16 mandag til fredag for å ikke gå glipp av moroa.

TILBAKEBLIKK: I fjor vant Iris med låten «Hanging around you/Crackers»:
https://www.youtube.com/watch?v=yZsBcSbJgJU

– Vi skal nyte at Norge leverer på musikkfronten år etter år. Det fineste man kan dele er musikk, og det som er så fint med Urørt er at du oppdager nye favoritter du ikke hadde funnet ellers. Vi lager et tilbud på radio og nett som er lett tilgjengelig for alle i en tid hvor vi ikke kan gå på konserter. Det blir et musikalsk fristed, og vi har lyst til å inspirere nye artister at det er mulig få nå langt, forteller duoen.

Uken avsluttes med et høydepunkt hvor det avsløres hvilke tre Urørt-artister som skal kjempe om å bli Årets Urørt 2020.

– Vi har spart det gjeveste og kuleste til fredag. Da åpnes det en avstemning på P3.no hvor du kan stemme på din favoritt. Husk at du kan stemme helt frem til finaledagen: Kl. 18 torsdag 24. september. Du får sett liveopptredener av alle tre finalister. Det kommer noen overraskelser der og! lover programlederne.

Mandag kom Bendik på besøk og Honningbarna spilte to låter. Tirsdag var det låtverksted med Sløtface og Jouska som spilte et par låter. Dagen etter kom Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad og Girl in red innom, og det var opptredener av rockebandet Pom Poko. Pasha og kumpan Coucheron covret blant annet Dårlig Vane på torsdag, pluss et besøk fra Brenn i studio.

Jubileet rundes av med nominasjonslipp til Urørtfinalen 2020.

Fredag

Feiringen oppsummeres
1430: De nominerte til Urørtfinalen 2020 slippes

SE MER FRA FEIRINGEN: