nrk.no

Er du også lei nyttårsforsetter? Her er kjendisenes anti-bucket-liste

Ri en hund, ta rumpeimplantater og bli fengslet. Her er opplevelsene kjendisene aller helst vil unngå.

Året er snart omme, og noen heldige har klart å krysse av ting på sin egen bucket-liste i løpet av 2023. Kanskje har de reist til et nytt land, hoppet i fallskjerm eller endelig fått seg kjæreste. 

Men ikke alle er så opptatt av å gjennomføre ting. Det kan være vel så viktig hva man ikke gjør.

I år ble vi nemlig kjent med begrepet anti-bucket-liste. Og hva er det? Jo, det er ting du rett og slett aldri kunne tenke deg å gjøre i løpet av et liv.

Aldri få kjønnssykdom

Trenden ble gjort kjent av tidligere Paradise Hotel-deltager Aurora Gude. På hennes liste står ting som å ikke klippe plen, ikke eie en ku og ikke få en kjønnssykdom. For øvrig heller aldri være på et lite sted i Sverige.

– Det er bedre å sette seg en standard for livet, sa Aurora til «Rød Løper» da hun ble intervjuet om temaet i sommer.

Og la til:

– Da blir jeg litt bastant. Da skal jeg aldri gjøre det. 

Ri en hund

Vi spurte kjendisene på rød løper under «P3 Gull» om hva de har på sin anti-bucket-liste: 

– Havne i en episode av «Fengslet i utlandet». Den shitten der er cursed, sa Bargee (21). 

Ai-generert og photoshoppet bilde av Bargee bak lås og slå. Han har en oransj fangedrakt på seg, og står bak gitteret i et fiktivt fengsel.
FENGSLET: Hvordan kan det se ut om Bargee plutselig havner i fengsel i utlandet? Jo, ved hjelp av massevis av Photoshop og kunstig intelligens kan vi få en liten smakebit. Fotokollasj: Kim Erlandsen.

Dyreriket kan også være inspirasjon til så mangt på kjendisenes anti-bucket-liste: 

– Jeg skal aldri spise gris, sa Turab (26), som hadde ankommet «P3 Gull» med Lille Caesar (18). 

Foto av Lille Ceasar og Turab på rød løper under P3 Gull. Lille Ceasar har på seg en stripete vest og fire smykker rundt halsen. Han har skjegg på haken og blå øyne. Turab har på seg en blå dress med en strikket Pokemon-figur i lommen. Turab har mørkt hår og skjegg.
VENNER: Lille Caesar og Turab på rød løper. Foto: Henriette Dæhli, NRK P3

Og etter mye om og men, kom også Lille Caesar på hva han aldri skal gjøre:

– Jeg skal aldri ri på en hund, sa han. 

KI-generert og photoshoppet bilde av Lille Ceasar som rir en hund. Hunden har tunget ute og er i ful sprang. På ryggen sitter Lille Ceasar i et ridekostyme.
VOFF: For ordens skyld: Hverken hund, bakgrunn eller egentlig noen ting er ekte på dette bildet. Fotokollasj: Kim Erlandsen.

Rumpeimplantater og søppel

Rambow (20) har en helt annen ting på sin liste: 

– Jeg skal aldri plukke opp søppel, sa han.

Han kan bekrefte at unntaket heldigvis er når det er dugnad i blokka.

Et bilde av Rambow sammen med tre venner. De står på den gule løperen på P3 Gull 2023. Rambow smiler. De viser peace-tegn.
ANKOM SAMMEN: Rambow var nominert til «Årets gjennombrudd». Her sammen med kompisgjengen. Foto: Henriette Dæhli, NRK P3

Victoria Nadine tok med seg lillesøsteren på rød løper. Og Victoria måtte ikke tenke seg om før hun svarte hva hun aldri skulle gjøre: 

– Ta rumpeimplantater, sa hun.

Foto fra rød løper av Vicotira Nadine og søsteren. Søsteren har på seg en hvit høyhalset genser og har brunt langt hår. Victoria har på seg en glitrende svart kjole med et hvitt korsett over. Hun smiler stort med tennene, mens håret halvveis oppsatt.
DOBBEL NADINE: Alexandria Nadine hadde sin første tur på rød løper med storesøster Victoria Nadine. Foto: Henriette Dæhli, NRK P3

Noen var mer i det filosofiske hjørnet, deriblant prisvinnende Aden Foyer (27) som tok med seg kjæresten Emilie Billington. 

– Jeg vil aldri dø, sa han.

Foto av Aden Foyer og kjæresten Emilie Billington. Emilie er kledd i en rød asymmetrisk kjole og gullsmykker. Aden Foyer er kledd i en hvit dress med gulldetaljer.
STYLIST: Aden Foyer sammen med modellkjæresten Emilie Billington, som også fikk æren av å style han til årets «P3 Gull». Foto: Henriette Dæhli, NRK P3

Jaja, tenker vi. Det er ikke alt som er like realistisk å aldri gjennomføre, men vi liker energien. 

Bli drita på P3 Gull

Blackie var nominert til «Årets låt» og tok også turen på rød løper:

– Jeg hadde aldri spist larver og sånt, sa Blackie.  

Foto av Blackie og Hani på rød løper. Hani holder en mikrofon med P3-hette. Hun er kledd i en gul skjorte. Blackie har på seg en svart skinnjakke. Han har kort, krusete svart hår.
INTERVJU: P3-reporter Hani Hussein intervjuer Blackie på gul løper. Foto: Henriette Dæhli, NRK P3

I år ble «P3 Gull» ledet av Arian Engebø (29) og Nathan «Nate» Kahungu (27). De var begge klare på hva de aldri kunne tenke seg å gjøre: 

– Hoppe i fallskjerm. Jeg har aldri skjønt fascinasjonen med det, sa Nate.

– Trene til jeg spyr, fulgte Arian opp. 

KI-generert og photoshoppet bilde av Nate som hopper i fallskjerm. Dressen er av merket Gucci, i blå og rød. Nate smiler stort med tennenene. I bakgrunnen ser vi et fiktivt landsskap.
FALLSKJERM: I Gucci-fallskjermdrakt har vi visualisert Nate på tur i luften. Nei, dette er heller ikke et ekte bilde. Fotokollasj: Kim Erlandsen.

Emelie Hollow (25) tok også turen innom rød løper:

– Jeg skal ikke bli drita på «P3 Gull», sa hun.

Hvordan det gikk, vet vi ikke. 

Alle fotokollasjer: Originalt foto er tatt av Kim Erlandsen og Henriette Dæhli i NRK P3. Illustrasjonsbilde er hentet fra Adobe Stock. Noen av bildene er også delvis generert via kunstig intelligens i Photoshop.

MER SOM DETTE:

Siste fra P3.no: