– Vi tar imot kjærligheten!

Vår «Best akkurat nå»-liste er oppdatert med fem nye låter! Sjekk ut ny musikk fra blant annet Emma Steinbakken og 06 Boys.

Emma Steinbakken – «Delilah»

TV 2 sparer den mest spennende episoden av årets «Hver gang vi møtes» til slutt. Denne helgen skal vi endelig få høre Isahs historie, og ikke minst låtene hans i ny drakt.

Og det er vel ingen overraskelse at Emma Steinbakken klinker til! Samtlige av tolkningene hennes denne sesongen har vært høyt inne på Spotify Top 50, samtidig som også gamle Steinbakken-låter har blomstret opp. Husker jeg riktig, så hadde hun vel ti låter inne på listen samtidig et øyeblikk der.

Denne helgen tar Jessheim-artisten for seg Isahs lekende «Delilah». Fjorårets sukkersøte r&b-låt blir her nedstrippet og består i stor grad av en kassegitar, koringer og Emma Steinbakkens sterke stemme. 19-åringen viser igjen hvor stødig og selvsikker hun er. Sesongens beste låt?

Espen Roness
Journalist

Espen Roness

Emelie Hollow – «Take my love»

Jeg elsker stemmen til Emelie Hollow. Hallo, wow! Den er fin!

«Take my love» starter med å gi meg en følelse av å se en romantisk komedie hvor Hugh Grant og Drew Barrymore innehar hovedrollene. Den filmen er forresten laget og heter «Music and lyrics». En helt nyyydelig film! Men etter hvert drar Emilie Hollow skikkelig til her, og da må Grant og Barry vike plass.

For når refrenget kicker inn, tenker jeg umiddelbart på storhetstiden til svenske Robyn, med deilig bruk av stor synth og energiske trommer. Og hva med den vakre stemmen til Hollow, spør du? Jo, det er en stemme jeg brått kunne lista til topps over de mest unike vi har i Pop-Norge.

Du og du så glade vi er for at det blir album i mai. Vi tar imot kjærligheten!

Erlend Arnesen
Journalist

Køber + Simon Alejandro + JNS – «Likevel»

Køber var lyden av sommaren min i fjor. «Drømmeland» var samtidig eit syrleg takedown av og ei kjærleikserklæring til Oslo-hipsteren. Men det var vibbane og den rolege beaten som passa perfekt til ein festivalcamp midt på dagen, medan sola steika og bakrusen var i ferd med å gå over i rus igjen.

På «Likevel» har Køber fått forsterkningar i form av Simon Alejandro og JNS. Eit «Avengers»-lag av norske rapparar viss eg har noko eg skulle ha sagt. Det er heilt ærleg vanskeleg å velje seg eit favorittvers her, for dette er rett og slett bånnsolid frå start til slutt.

Hooket er òg av slaget som setter seg på frontallappen og ikkje vil sleppe. Eit kjølig synth-riff som passar perfekt til å bevege seg gjennom byen seint på kvelden. Dessverre er det så bra at ein gløymer alt rundt deg og fører til at du blir ein fare for trafikken. Men litt svinn…

Om du er glad i rap, men lei av trap-beats og Ballinciaga, så har Køber og gjengen gitt deg ei gåvepakke her. Det blir i alle fall lyden av seinvinteren min.

Jesper Nondal
Journalist

Jesper Nondal

Han Herman – «Looking for happiness»

Jadda! Dette var en låt jeg trengte nå! Jeg har vært fan av Han Herman siden han begynte å slippe sine første låter i fjor. Låtene «Comming out for you» og «Not a sad story» er rett og slett drit fine.

Men det har vært en avslappa start på musikkåret, og nå er jeg gira på noe spenstig som treffer meg rett i dansefoten med knottene først. Og «Looking for happiness» er den låta.

Det starter med en nærmest Avicii-lignende piano-beat, og Sarpingen beviser at denne stemmen kan brukes til mye mer enn rolige ballader. Etter hvert får vi et spennende basstungt mellomspill som jeg ikke så komme. Dersom Han Herman fremdeles leter etter glede, bør han klare å finne det i sin egen låt!

Espen Roness
Journalist

Espen Roness

06 Boys – «Flax»

Klart det frister med et lite ordspill? For det er jo nettopp «flaks» at 06 Boys slipper en gladlåt, midt i den gråeste og kjedelige tiden. Med andre ord: Moldeguttene leverer nok en låt som har potensial til å bli en slager.

06 Boys er vel kanskje aller mest kjent for låten «Sprint», som har over 2 millioner avspillinger på Spotify. I «Flax» leker bandet seg med tempo, og resultatet er en leken låt du garantert får på hjernen. Og kanskje noe som kan klatre på listene.

Jeg håper kvartetten finner veien til de samme festivalene som meg i sommer. For denne låten vil jeg virkelig se live.

Ellen Eriksen
Journalist

Jesper Nondal

SE OGSÅ:

MER OM LÅTANBEFALINGER:
Tidligere «Best akkurat nå»-lister
Slik bestemmer vi hva vi spiller på P3

SISTE FRA P3. NO: