Vil du feste med disse?

I anledning P3aksjonen tilbyr OnklP & De Fjerne Slektningene intimkonsert og fest i øvingslokalet.

Et sted midt i hjertet av hovedstaden finner man det splitter nye øvingslokalet til rap møter rock og visa versa-gruppen OnklP & De Fjerne Slektningene. Det er såpass nyoppusset inne i det romslige lokalet at lukten av fersk maling treffer nesen.

– Men dét kommer ikke til å vare lenge, smiler OnklP, som for øvrig tråkket sine første steg i lokalet sammen med P3.

Se OnklP & De Fjerne Slektningenes oppfordring til å by på intimkonsert øverst i saken!

– Det er fint her, sier veteranrapperen som har høstet mye skryt for teksten i den selvransakende supersmashen “Styggen på ryggen” der han tar et oppgjør med indre demoner. De dyktige musikerne i De Fjerne Slektningene, som består av Åsmund Lande, Johan Larsson, Knut-Oscar Nymo, Simen Stensland og Tommy Manboy, er enig i vurderingen til rapperen.

Les: Hylles for låt om angst | – En låt som har reddet 2014

OnklP & De Fjerne Slektningene. Foto: Gard Brox Jensen, NRK P3
OnklP & De Fjerne Slektningene. Foto: Gard Brox Jensen, NRK P3

Har lyst til å dra inn 1 million

Konstellasjonen har, som kjent, truffet en nerve hos lytterne. I slutten av oktober slipper bandet album nummer to – på ett år. Det har gått meget fort for supergruppen siden oppstarten rett over nyåret, men de hviler ikke på laurbærene.

I anledning P3aksjonen, som fra 15. til 19. oktober skal i samarbeid med TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp samle inn penger til å gi rent vann til én million mennesker som ikke har tilgang til det, gir Norges farligste boyband deg og dine venner en gyllen mulighet til å delta på en halvtimes intimkonsert skråstrek fest i det ovennevnte øvingslokalet.

BY PÅ INTIMKONSERTEN VIA QXL HER!


OnklP er klar for intimkonsert. Foto. Gard Brox Jensen, NRK P3
OnklP er klar for intimkonsert. Foto. Gard Brox Jensen, NRK P3

På spørsmål om hvor stor summen ville ha vært om bandet måtte taksere seg selv svarer gjengen 2 millioner. – Det er vanskelig å si hvor mye vi klarer å dra inn, men vi håper på noen heftige summer som vi kan slå i bordet med, føyer Slekta til.

– Vi er ganske i vinden om dagen, så vi burde bruke det til å bidra til noe reint vann, sier OnklP.

– Det er nok av rike folk i dette landet, så det burde ikke være noe problem, mener gitarist Johan Larsson.

Hva slags sum drømmer dere om å samle inn for intimkonserten?

– Vi går for en banan.

En banan er?

– En million, sier OnklP som får støtte av resten av De Fjerne Slektningene.

Et perfekt partysted

Hva slags forhold har dere til urent vann?

– Mer forhold til urent mel, kanskje? spøker bassist Knut-Oscar Nymo. – Vi drikker ikke vann, sier Larsson.

OnklP forteller at han har med egne øyne sett hvor trøblete det kan være med å få tak i rent vann.

– Jeg har vært i Afrika selv, og jeg vet hvor stort problem det er. Jeg drakk maisøl der, og det var Admiral P som introduserte meg til det. Jeg kan takke han for det, men det er en annen historie, sier rapperen.

Hva tenker dere om å ha fremmede folk, riktignok fans som byr på auksjonen, i øvingslokalene? Og er det noen steder som er hellige, selv om øvingslokalet er helt nytt?

– Studioet er hellig. Men øvingslokalet forbinder vi med fest og moro. Det er i hvert fall sånn det har blitt de siste årene. Vi er mye ute og spiller, så når vi først må hit for øve så er det greit å kline til skikkelig sånn at det blir gøy samtidig. Jeg tenker mer at dette lokalet er et perfekt partysted, sier Nymo og får støtte av bandet:

– Vi gleder oss til å få inn folk hit.

– Det som også er fint med øvingslokaler er at man kan hanke inn venner og teste nytt materiale. Så det er kult å kunne gjøre det for de heldige vinnerene også, avslutter OnklP.

One Response to “Vil du feste med disse?”