Vil du ha designerklær?

Da må du by på klær fra Fam Irvoll og støtte P3aksjonen!
NB! Artistprogrammet er klart!

I forbindelse med årets P3aksjon har du muligheten til å støtte Flyktninghjelpen og samtidig stikke av med eksklusive designerklær.

Les også: Disse artistene spiller på P3aksjonen

Fam Irvoll har nemlig donert en haug med klær, som du kan by på under P3aksjonen. Auksjonen er i gang, så allerede nå kan du by på Fam Irvolls klær. Alle inntektene går direkte til Flyktninghjelpen.

Klikk her for å gå til auksjonene!

Sjekk ut: Radiomaraton på P3aksjonen

Fam Irvoll har blitt kåret til årets designer under Costume Awards,  og kolleksjonene hennes er alltid et høydepunkt under Oslo Fashion Week. Både Samsaya og Lady Gaga er store fans av Fam, og klærne hennes er absolutt et funn å ha i skapet.

Fam Irvoll lager unike klær som absolutt er stas å ha i skapet. (Foto: Famirvoll.com)
Fam Irvoll lager unike klær som absolutt er stas å ha i skapet. (Foto: Famirvoll.com)

P3 hjelper flyktninghjelpen

P3aksjonen er et samarbeid med tv-aksjonen, og du kan gi penger til Flyktninghjelpen ved å ønske deg en låt under P3s radiomaraton, eller ved å by på noen av de mange auksjonene som P3 har arrangert på QXL.no.  Den tre dager lange radiomaratonen starter torsdag kveld kl. 23, hvor Ronny, Live, og Ken går inn i et studio av glass som står på Rådhusplassen. Herfra skal de sende radio helt til søndag kveld kl. 23.

Les mer om den tre dager radiomaratonen her.

Sjekk ut konsertene

Under P3-aksjonen vil du også kunne se konserter av artister som Øystein Greni, Jaa9 og OnklP, Eva & The Heartmaker, og Odd Nordstoga.

Klikk her for å se program og spilletider for konsertene under P3aksjonen.

Mange måter å hjelpe på

Det er ikke bare klær fra Fam Irvolls klær som skal auksjoneres bort, og vi kan avsløre at både finanstopper og statsråder har gitt sin donasjon til P3auksjonen som vi får lov til å auksjonere bort.

Følg med på P3.no for oppdateringer om P3aksjonens auksjoner. I mellomtiden: by i vei!

Du kan by klærne allerede nå,  så klikk her for å sikre deg et eller flere av Fam Irvolls plagg!

Her er klærne du kan by på

Genser Cloud
Genser Cloud

Dalmatine Pants
Dalmatine Pants

Apple delight
Apple delight

Samsaya skjørt
Samsaya skjørt

Lady Bird genser
Lady Bird genser

Flere auksjoner: Vær programleder for P3aksjonen | Sløyfa til Solbakken | Effektpedal fra Greni | Signerte drakter fra eliteserien | Rappeller med Stordalen | Minister for én dag | Fam Irvolls design | Half sleeve tattis