Austin Mahone til Rådhusplassen

Unggutten bak hiten “Mmm Yeah” er klar for den store VG-lista Topp 20-festen, sammen med ni nye artister.

Hold av fredag 20. juni i kalenderen for da er det nemlig duket for Nordens største gratiskonsert på Rådhusplassen i Oslo.

Om drøye to uker samler artistene med dagens største hits seg, for å lage sommerens store folkefest foran en fullsatt rådhusplass – og du kan bli med på moroa helt gratis. En haug med artister er allerede booket for den store festen, men nå er hele ni nye navn klare.

I tillegg til navn som blant annet Isac Elliot, Mr.Probz, Katy B, Broiler, Bernhoft og Gabrielle, skal også disse opptre på VG Lista Topp 20-show:

Austin Mahone
Jazon Mraz
Cody Simpson
Kim Cecarion
Kanthem
OnklP og de fjerne slektningene
Monica Heldal
Admiral P
Store P

Se den fullstendige lista over artister lengre ned i saken.

«Den nye Justin Bieber»

I flere år har tenåringsjenter vært gale og stormet etter Justin Bieber, men nå ser det ut til at de har fått nok en kjekkas å se opp til. I likhet med Bieber, begynte Austin Mahone å legge ut videoer på YouTube og fikk fort stempelet som «den nye Justin Bieber». I 2012 var platekontrakten i boks og i dag har han 1,6 millioner følgere på Youtube og over seks millioner på Twitter. 18-åringen ga ut sitt første studioalbum The Secret tidligere i år, der låter som “Banga! Banga!” “Mmm Yeah” og “Till I Find You” er å finne.

Les også: Stem fram din favoritt til Rådhusplassen

Fredag 20. juni kan du oppleve han live på Rådhusplassen med blant andre 17 år gamle Cody Simpson fra Australia, som også ble oppdaget gjennom YouTube.

Har du ikke mulighet til å komme på Rådhusplassen? Fortvil ikke. Du kan nemlig oppleve alt på NRK3 klokka 19.55, NRK1 klokka 20.45 eller følge med på P3.no.

Les også: Disse leder årets show | Isak Elliot Kommer tilbake | Sortland ble by X

Tenåringsidol

Isac Elliot bli med på VG-lista Topp 20-festen nok en gang. Foto: Tom Øverlie, NRK P3
Isac Elliot bli med på VG-lista Topp 20-festen nok en gang. Foto: Tom Øverlie, NRK P3

I tillegg til Simpson og Mahone skal også den superpopulære tenåringen Isac Elliot stå på scenen. Den finske hjerteknuseren gjestet Rådhusplassen i fjor, og på grunn av ønsker om et nytt besøk er han altså tilbake på Rådhusplassen 20. juni.

Isacs store gjennombrudd kom tidlig i 2013 med singelen «New Way Home», produsert av norske Alexander Austheim, også kjent som Rykkinnfella. Det tok ikke lang tid før låta ble lista av musikkprodusent i P3 og mP3, Marie Komissar.

– Isac Elliot har jo hatt en kjempehit med «New Way Home», som blant annet har blitt spilt i veldig høy rotasjon på norske hitkanaler som mP3. I tillegg er jo dette en utrolig fengende låt.

– Det er ikke alltid lett å peke på hva som gjør at noen blir mer populære enn andre, men det mest påfallende med Isac Elliot er at han har et nært forhold til fansen sin og er svært aktiv og personlig på sosiale medier.

Disse artistene kan du oppleve live på Rådhusplassen 20. juni:

Isac Elliot
Mr.Probz
Katy B
Broiler
Bernhoft
Gabrielle
Sivert Høyem
Julie Bergan
Kaveh
Katastrofe og Staysman & Lazz
Donkeyboy
Elsa & Emilie
Adelén
Austin Mahone
Jason Mraz
Cody Simpson
Kim Cesarion
Kanthem
OnklP og de fjerne slektningene
Monica Heldal
Admiral P
Store P

(Det vil også komme noen flere artistslipp nærmere 20. juni)
20. juni inntar Topp 20-showet Rådhusplassen i Oslo. Etterpå fortsetter Topp 20-turneen i disse byene:

Trondheim: 2. juli
Stavanger: 9. juli
Bergen: 16. juli
Tromsø: 23. juli
Sortland: 30. juli