Bloody Beach vs. Brighton

Svimlende 17 456 stemmer i den tredje Urørtduellen. Brighton gikk videre til Urørtfinalen.
Slik blir Årets Urørt avgjort

Brighton vant denne duellen og er nå i Urørtfinalen sammen med Forza og Honningbarna.

Mer om: Brighton til finalen! – Det er helt sykt

Etter to spennende Urørtdueller, som tilsammen har mobilisert over 15 000 stemmer fra publikum, er to av årets finalister klare. Honningbarna og Forza vant hver sin duell, og er dermed sikra plass i Urørtfinalen 2011.

Ny duell denne uka!

Fram til fredag er det Brighton og Bloody Beach som kjemper mot hverandre. To ekstremt lovende band, som begge har vært Ukas Urørt tidligere i år, og er valgt ut av P3s Urørtredaksjon. De er på jakt etter DIN stemme og en plass i Urørtfinalen. Hør nøye på begge før du stemmer på låta du mener er god nok for å kjempe om tittelen Årets Urørt 21. januar 2011.

Du kan stemme hele uka, både på nett og via SMS. Duellen avgjøres i Popsalongen på P3, førstkommende fredag!
– Stem med magefølelse og humør

– Folk skal stemme på Bloody Beach hvis folk liker oss og tror vi kan komme med flere fete låter, album og konserter. Dette er ikke et politisk valg, her må det stemmes med magefølelse og humør. Tenk på oss som billig musikalsk bacon og sprit. Vi har veldig lyst å komme til finalen!

– Basert på magefølelse, vil jeg anslå at det er vi som vil dette mest av alle mennesker i hele verden, forteller Brighton. – Vi har utrolig mye bra musikk å komme med, og vi håper at de som stemmer gir oss en mulighet til å vise det i Urørt-finalen! Følg med på vår Facebook-gruppe for daglig oppdatering av valgkampanjen!

P3 Urørt om låta til Brighton:

Er det lyden av en kystby i East Sussex vi hører? Er det svensk powerpop?? Nei, det er norske Brighton! St. James Society er en mektig og lekker hit.

Mer fra Brighton var Ukas Urørt

P3 Urørt om låta til Bloody Beach:

Alarmerende bra band! Bloody Beach forsyner seg av mange sjangre med forbløffende resultat. Et sirenesammensurium som flørter med alt – og ender i forelskelse.

Mer fra Bloody Beach var Ukas Urørt

Stolte av å være i duell

– Vi er først og fremst stolte over å ha blitt plukket ut i det hele tatt, og det blir utrolig spennende å se hva vi kan få til i løpet av uken. Nervene er litt i høyspenn, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å komme til finalen, sier Brighton.

Bloody Beach følger opp sier at det føles digg å være i duell. – Når vi startet i 2007, trodde vi aldri vi skulle få oppleve å være i duell. Vi har også et par duellerende personligheter i Bloody Beach som gleder seg ekstra mye til dette, feks. vokalisten trodde han skulle i duell med bassisten når han fikk beskjed over telefon.

– Kan bety alt å vinne duellen

– Dette gir Bloody Beach en sjanse til å få folket der ute til å høre oss og forhåpentligvis digge det de hører, slik at vi har fans når vi skal gi ut album og kjøre på turne. – Vi har også veldig lyst til å komme til finalen i Trondheim, det virker enormt gøy. Må tilføye at det blir skuffelse og sinne hvis vi taper duellen, kanskje en god unnskyldning til å flytte til et annet land, et varmere et.

– Dette kan bety alt! I år er det bare fire band i finalen, og dette gjør at man ikke deler oppmerksomheten med like mange band som i tidligere finaler, repliserer Brighton. – At dette i tillegg finner sted rett før by:Larm gjør nok at det er mye snakkis-faktor å hente her. Når vi har sett hvor mye hjelp det var i å bli Ukas Urørt, er det nesten som vi ikke våger å tenke på hva en plass i finalen kan gi av muligheter.

Fair duell

Bloody Beach syns Brighton låter fett. – De er kule, syns de høres litt ut som om Interpol kom fra Uk, fett. Tror dette blir en ganske fair duell, selv om Brighton har 600 flere Facebookvenner enn oss. Frem til nå nylig er det stort sett bare hackere og tjommier som har hørt om noen av bandene. Vi har også like mange medlemmer som Brighton på en god dag, så dette blir spennende.

– Bloody Beach er et fett bergensband som består av musikere som vi kjenner til fra før, og som vi vet har en høy stjerne blant folk som virkelig liker musikk. Og vi liker musikk. Vi stiller i litt forskjellige sjangre, men vi håper virkelig at vi får en tredjedels tå foran dem på målstreken, understreker Brighton.

Les også alt om den Urørt-applikasjonen som er lansert.

Urørt til iPad og iPhone

Les også: Du bestemmer! – Slik blir årets Urørt avgjort

Alt om Urørtfinalen 2011

Hvilket band stemmer DU og hvorfor? Del det med oss i kommentarfeltet og vinn valgfri cd, film eller spill.

*) Hver SMS koster kr. 1,- + din SMS-pris.

87 Responses to “Bloody Beach vs. Brighton”

 1. Wayne

  Hørt gjennom begge låtene nå! Om ikke Brighton tar denne seieren hjem, må det være ett større valgfusk enn i Burma!! Min stemme går soleklart til St. James Society! Er det innslaget fra Blood Beach seriøst verdig enn plass i finalen??

 2. Jan Martin

  Hmmm. Kjedelig, flat the killers pop eller energisk fet rock?
  Veldig forskjellige sjangre her. Men for min del er det ikke tvil om hva som oser mest kvalitet;
  BLOODY BEACH!!!! Slå et slag for bra musikk her i Norge! Herre. Risky av nrk urørt å legge ansvaret på det norske folk her. Kan fort bli en klein finale.

 3. Lars

  Bloody beach høyres ut som ein sirene-alarm. Og sannelig høyres musikken ut som ein katatrofe. Dårleg vokal som eit dårleg døme på u2-bono. Brighton er meir gladmusikk med litt meir smud form i songen, i forhold til BLodstranda som kun er rot med landskatastrofe-alarm og u2 bono wannabe.

  • Line

   Da har du kanskje ikke hørt gjennom hele sangen? Men det er klart at noen liker kjedelig hipsterindie fremfor dødsfet rock. Stem blod!

 4. Brandon Flowers

  Hello!

  As you may have noticed, this is Brandon Flowers.
  I know what you’re thinking “OMG, that’s the lead vocalist in The Killers”.
  Yes, I am.

  The reason I’m typing this is because I got a late phone-call from my agent, telling me there’s an exact copy of our band in Norway. I was like “No way!”, but it turns out – YES way.

  I must say I’m flattered that Brighton gets most of its influence from us, but how the fuck did you manage to steal the songs from our new upcoming Christmas album, and then publish them as your own on Urørt?

  Bloody Beach- I just added you to my Top 10 list on my iPod.

  Anyways, best of luck, and most of all – Merry Christmas!

   • Snegle

    Det kan jo faen kje verr brandon himself det… han har “ø” på tastaturet, ingen i england som har det

    • SinnaSnegle

     Bra observert Snegle. Sannsynligheten for at det var Brandon Flowers er jo veldig liten i.o.m. at de ikke har “ø” i england eller på engelske tastaturer. Han er jo forøvrig britisk og ikke fra statene ja! Jeg tror jaggu meg at det er noen som tuller her. Makan.

     • type in your na.. jedi!

      There is a possibility that Mr. Flowers has ctrl + c – ctrl + v, somewhere on the page where it is written already..

      Moreover, nothing would have been better than if someone had gotten the killers of the stage.

      I voted Brighton!

  • Kulern

   Dette var ikke særlig morsomt.

   Forøvrig, er det noen som har sett promovideoene til Brighton? For et genialt band. Man ser i hvert fall hvem det betyr mest for.. Vidoene til Bloody er jo skandale i sammenligning. Men kvaliteten på musikken får avgjøre.. Og da håper jeg vi slipper den homofiltestosteronrocken til BB. En B er nok for meg. GO BRIGHTON

 5. Kulern

  Brighton får min stemme.. igjen.. og igjen.. og igjen.. og igjen..

 6. Kjetil fra AFH

  Merkelig at noen kan antyde at Brighton er for like The Killers når vi har en relativt dårlig coverversjon av fucking in the bushes av Oasis fra motstanderbandet! PS: Oasis er brutt opp, 90-tallet er forbi.. på tide å se fremover, ikke bakover! Forbanna hippier!

  • Wayne

   heheh, helt enig!! Blood Beach er ikke verdig en plass i finalen, ikke det at jeg ønsker dem noe vondt, men når de blir satt opp mot Brighton så blir det ett ganske så enkelt valg! Hadde de blitt satt opp imot Black Sheeps eller noe i den duren, da skulle jeg også stemt på dem!! 🙂 For all del, lykke til begge band!

   • Ole

    Dette må bli Bloody Beach, ja. Sykt fett. Saklighetsnivået til Brightonfansen imponerer dog. Ler meg ihjel. Man er verdig når man er plukket ut til duell.

  • Jonny

   Ok, så da er det ikke lov å antyde det.. Jeg synes fortsatt Bloody Beach er ett skritt frem, mens Brighton er to skritt tilbake. Fint at mennesker har forskjellig smak.

   • Hinduen

    Gleder meg stort til å få høre hva folk egentlig mener er så revolusjonerende med musikken til Bloody Beach

 7. Nils Petter

  Definitivt Brighton! Dette er gutta som virkelig kommer til å gjøre det stort på landsbasis, og etter hvert også utenfor landets grenser. De viser at de er villige til å satse på musikken sin, og det bør de så absolutt gjøre! St. James Society har et fengende arrangement og en fet sound, ulik noen i norges land! Cred til Haugesundsgutta her! Stå på videre, gleder meg til å høre mer fra dere!

   • johnny

    er dette muligens årets verste video? ja det er det
    er bloody beach et kurant band? ja de er det
    er brighton det beste bandet i konkurransen? ja det er de

    bloody beach, dere har musikk som fungerer godt i filmer.
    brighton har musikk som fungerer godt uansett

 8. Richard (Dakari)

  er redd det blir en jævlig slapp urørt finale i år.. creds til Forza tho. fengende hip hop. men at Honningbarna vant over Oslo Ess er en skandale.

  skulle jeg giddet å stemt på noen nå, måtte det nok blitt bloody beach. fengende. men siden alle indie hipsters elsker Killer, ender vell sikkert Brighton i finalen.
  skuffende….

 9. Thomas Eriksen

  Skulle gjerne sett Gluey og the Fernets i finalen jeg 😉

 10. Håvard

  Soleklar stemme til Brighton. Klasseforskjell i Brightons favør!

 11. Thomas Eriksen

  kanskje Lars Vaular, og er jo ikke å forrakte at kanskje jeg også skulle blitt nominert ? 😉 lar det værte opp til dere 😉

 12. Thomas Eriksen

  Stemmer by the way Bloody Beach! Liker ikke The Killers

 13. Larsi

  Liker ikke 30 åringer som oppfører seg som 18 åringer.. Stemmer derfor på 21 åringer som oppfører seg som 21 åringer.

  • Otto

   Djizez. Ingen i Bloody Beach som er 30. Ingen som oppfører seg som 18-åringer heller, hva bygger du den påstanden på egentlig? Sjekka i skattelistene: de er 23, 24, 25, 25 og 29. EID!!!

   • downing

    Faen så eid.. :'( sau

    promovideo: de har ein fyr så spyr?? wtf. act your age BB, time to grow up

 14. Kim

  Håper Dråpe blir nominert til årets urørt i neste runde. Faan meg det beste jeg har hørt på urørt noen gang. Go Bloody beach Btw. Brighton åta har potensiale den, men desverre er mixen litt i slappeste laget. Har sett gutta live og det var betraktelig bedre, men uansett blir dette en sjangerduell og ikke en sangduell. Tror derfor at spissborgeren kommer til å stemme Brighton videre. Typisk p3 musikk.

  • Brede

   Ja! Endelig noen som skriver noe som gir mening her! Go Brighton & Bloody Beach! Skam over hatere + Dråpe og alle fete band til urørt..

 15. Ørjan

  Brighton er da ikke så like Killers? Killers kunne da aldri funnet på å kjøre slike statiske vers som St. James Society har, de kjører jo en mye mer rock`n`roll og flytestil. Er vel bare bridgen som drar ørene mine i den retningen. Uansett ser de jo unge ut, og sæpregede bandstiler blir jo ofte utviklet underveis. Nå har de i hvert fall vist teft for melodier!

  Bloody Beach har en fet Ocean`s Eleven-aktig intro (som på ingen måte er original, dette har vi da hørt tusen ganger før), og vokalen som kommer inn i refrenget er jævlig bra. Men vi vet vel alle at dette er et rølpeband som Urørt har alt for mange av.

  Brighton har skrevet en hit, og har potensiale til å virkelig komme noen vei om de fortsetter å levere slik de gjør nå. Som de fleste andre har jeg sett videoene deres (Mr. P3 Moslet selv twitret jo om det), og de ser ut til å ha et glimt i øyet som jeg satser på jeg får se live på by:larm.

  Folk bør tenke FRAMTID her. Brighton kan jo for pokker bli et band som P3 en dag kan skryte av å “ha sett først”. Ikke drit dere ut nå!

 16. Anna B

  Likte veldig godt begge låtene jeg! =) Min stemme går nok til Brighton uansett, de står for ett av det beste konsertminnet mitt!! Ønsker dere lykke til! Håper dere kommer dere til finalen og viser hele Norge hvilket stort potensiale det bor i dere!!

 17. Yv

  Er drittlei carlings-rock. Gutta er ikke kjekke engang. Kleint og kjedelig.

  Min stemme går uten tvil til Bloody Beach. Humor, Energi, Glede og Dyktige Musikere.
  Tommel opp!

 18. Marianne

  Brighton må vel ro denna i land? Kanonbra! Heie på dåkkår, Brighton!

 19. Tore

  Brighton e kjekke gutar,ikkje så rart atte de synge om stjames society! når de kjeme i frå NARKOTIKABYEN Haugesund(karmøy) deilige britisk pop <3

 20. johnny

  hei!

  synes denne bloody beach sangen er skremmende lik denne:
  Oasis – Fuckin in the bushes

  hva synes dere om dette`??

  • SinnaSnegle

   Jeg synes at du johnny er en forbanna idiot. Og at du ikke har litt peiling.