Bloody Beach vs. Brighton

Svimlende 17 456 stemmer i den tredje Urørtduellen. Brighton gikk videre til Urørtfinalen.
Slik blir Årets Urørt avgjort

Brighton vant denne duellen og er nå i Urørtfinalen sammen med Forza og Honningbarna.

Mer om: Brighton til finalen! – Det er helt sykt

Etter to spennende Urørtdueller, som tilsammen har mobilisert over 15 000 stemmer fra publikum, er to av årets finalister klare. Honningbarna og Forza vant hver sin duell, og er dermed sikra plass i Urørtfinalen 2011.

Ny duell denne uka!

Fram til fredag er det Brighton og Bloody Beach som kjemper mot hverandre. To ekstremt lovende band, som begge har vært Ukas Urørt tidligere i år, og er valgt ut av P3s Urørtredaksjon. De er på jakt etter DIN stemme og en plass i Urørtfinalen. Hør nøye på begge før du stemmer på låta du mener er god nok for å kjempe om tittelen Årets Urørt 21. januar 2011.

Du kan stemme hele uka, både på nett og via SMS. Duellen avgjøres i Popsalongen på P3, førstkommende fredag!
– Stem med magefølelse og humør

– Folk skal stemme på Bloody Beach hvis folk liker oss og tror vi kan komme med flere fete låter, album og konserter. Dette er ikke et politisk valg, her må det stemmes med magefølelse og humør. Tenk på oss som billig musikalsk bacon og sprit. Vi har veldig lyst å komme til finalen!

– Basert på magefølelse, vil jeg anslå at det er vi som vil dette mest av alle mennesker i hele verden, forteller Brighton. – Vi har utrolig mye bra musikk å komme med, og vi håper at de som stemmer gir oss en mulighet til å vise det i Urørt-finalen! Følg med på vår Facebook-gruppe for daglig oppdatering av valgkampanjen!

P3 Urørt om låta til Brighton:

Er det lyden av en kystby i East Sussex vi hører? Er det svensk powerpop?? Nei, det er norske Brighton! St. James Society er en mektig og lekker hit.

Mer fra Brighton var Ukas Urørt

P3 Urørt om låta til Bloody Beach:

Alarmerende bra band! Bloody Beach forsyner seg av mange sjangre med forbløffende resultat. Et sirenesammensurium som flørter med alt – og ender i forelskelse.

Mer fra Bloody Beach var Ukas Urørt

Stolte av å være i duell

– Vi er først og fremst stolte over å ha blitt plukket ut i det hele tatt, og det blir utrolig spennende å se hva vi kan få til i løpet av uken. Nervene er litt i høyspenn, og vi kommer til å gjøre alt vi kan for å komme til finalen, sier Brighton.

Bloody Beach følger opp sier at det føles digg å være i duell. – Når vi startet i 2007, trodde vi aldri vi skulle få oppleve å være i duell. Vi har også et par duellerende personligheter i Bloody Beach som gleder seg ekstra mye til dette, feks. vokalisten trodde han skulle i duell med bassisten når han fikk beskjed over telefon.

– Kan bety alt å vinne duellen

– Dette gir Bloody Beach en sjanse til å få folket der ute til å høre oss og forhåpentligvis digge det de hører, slik at vi har fans når vi skal gi ut album og kjøre på turne. – Vi har også veldig lyst til å komme til finalen i Trondheim, det virker enormt gøy. Må tilføye at det blir skuffelse og sinne hvis vi taper duellen, kanskje en god unnskyldning til å flytte til et annet land, et varmere et.

– Dette kan bety alt! I år er det bare fire band i finalen, og dette gjør at man ikke deler oppmerksomheten med like mange band som i tidligere finaler, repliserer Brighton. – At dette i tillegg finner sted rett før by:Larm gjør nok at det er mye snakkis-faktor å hente her. Når vi har sett hvor mye hjelp det var i å bli Ukas Urørt, er det nesten som vi ikke våger å tenke på hva en plass i finalen kan gi av muligheter.

Fair duell

Bloody Beach syns Brighton låter fett. – De er kule, syns de høres litt ut som om Interpol kom fra Uk, fett. Tror dette blir en ganske fair duell, selv om Brighton har 600 flere Facebookvenner enn oss. Frem til nå nylig er det stort sett bare hackere og tjommier som har hørt om noen av bandene. Vi har også like mange medlemmer som Brighton på en god dag, så dette blir spennende.

– Bloody Beach er et fett bergensband som består av musikere som vi kjenner til fra før, og som vi vet har en høy stjerne blant folk som virkelig liker musikk. Og vi liker musikk. Vi stiller i litt forskjellige sjangre, men vi håper virkelig at vi får en tredjedels tå foran dem på målstreken, understreker Brighton.

Les også alt om den Urørt-applikasjonen som er lansert.

Urørt til iPad og iPhone

Les også: Du bestemmer! – Slik blir årets Urørt avgjort

Alt om Urørtfinalen 2011

Hvilket band stemmer DU og hvorfor? Del det med oss i kommentarfeltet og vinn valgfri cd, film eller spill.

*) Hver SMS koster kr. 1,- + din SMS-pris.