Tuva vil gå på date med deg

Dette og mye mer kan du by på under årets P3aksjon.

Vil du forvandle stua di til Radioresepsjonens studio, ha en hyggelig filmkveld med P3morgen eller kanskje du har et gress som gjerne skulle vært klipt av Verdens Rikeste Land? Hva med en date med Hallo P3s Tuva Fellman?

På torsdag starter årets P3aksjon og som vanlig kan du by på spennende gjenstander, opplevelser og tjenester – alt for et veldedig formål.

Her er alle auksjonsobjektene du kan by på under P3aksjonen 2012

Les også: Disse skal lede årets P3aksjon
Les også: Derfor bør du støtte årest P3aksjon
Les også: Toyota’n til Magdi kan bli din

P3s redaksjoner står for flere fete auksjonsgjenstander eller -øyeblikk om du vil. Her kan du nemlig by på en rekke uforglemmelige opplevelser:

Egen radiosending på P3

Drømmer du om å ha ditt eget radioprogram på P3? Vi auksjonerer bort en hel time som du kan fylle med hva du vil. Du får muligheten til å lage showet i et av NRK sine studioer med hjelp av en produsent. Ditt program vil bli sendt i P3natt fra midnatt til 01.00.

Legg inn bud på din egen radiosending her!


Radioresepsjonen-sending hos deg

Radioresepsjonen auksjonerer i år bort en sending med Radioresepsjonen. Det vil si at Steinar, Tore og Bjarte tar med seg mikrofoner og miksebord og kommer hjem til den eller de som byr høyest og holder en Radioresepsjonen-sending der.

Legg inn bud på Radioresepsjonen her!

– Til årets P3aksjon ønsket vi å bidra med det vi kan best, nemlig babbel, eller det å bable om du vil, så kan vi bare håpe at noen der ute finner dette interessant nok til å by på, sier radioresepsjonisten Steinar som har en ekstra god grunn til å bidra til årets auksjon.

– LHBT-personer er blant våre favorittpersoner av alle personer, klart vi vil støtte disse.


Filmkveld med P3morgen

P3morgen inviterer vinneren av auksjonen med på filmkveld. Vi disker opp med middag, snacks og selskap. Du velger en film eller en tv-serie som vi skal kose oss med. (Vi kjem meir enn gjerne med forslag til film altså – Ronny). Det hele vil foregå i Silje sin nyoppussa leilighet i Oslo.

– Ein filmkveld med P3morgen blir skikkeleg goodtimes. Vi elskar sånne kosekveldar. Avslappa stemning, snacks i skåla og film på skjermen. Eg trur det blir heilt topp, sier Ronny som håper vinneren liker skrekkfilm.

Legg inn bud på filmkveld med P3morgen her!

– Silje hater skrekkfilmer, så eg håpar eigentleg auksjonsvinnaren vil tvinge ho til å sjå noko skummelt. Sjølv håpar ho at vi skal sjå Never Say Never-filmen til Justin Bieber. Eg håpar vi skal sjå ein gøyal komedie. Hangover eller American Pie eller noko.

Og når det gjelder snacksen …

– I’m a popcorn dude! Eller nei, vent! I’m a bacon crisp dude. Klarer ikke velge, men ikke en blanding, sier Yngve.


Arbeidskraft fra Verdens Rikeste Land

Niklas Baarli og Mathias Nylenna fra Verdens Rikeste Land auksjonerer nemlig bort en arbeidsdag. Trenger du hjelp til å flytte, stable ved, melke kyra, servere på festen, male stua, polere bilen eller telle varer i butikken? Niklas og Mathias kommer til deg og hjelper til!

– Jeg håper jo at noen kjøper oss inn til å gjøre noe hyggelig, som for eksempel å være bagasjebærere i Thailand eller noe, sier Niklas som mener han selv er håpløs på fysisk arbeid.

Legg inn bud på arbeidskraften fra Verdens Rikeste Land her!

– Jeg kan ikke love en ekstremt effektiv arbeidsdag hvis det blir dugnadsarbeid eller ligningen, men jeg skal uansett gjøre mitt beste.


Date med Tuva Fellman

Å elske er en menneskerett, men Tuva har ikke hatt en kjæreste på lenge. Medprogramleder Jørn Kaarstad er ikke sikker på om det virkelig er noen som elsker henne. Siden hun også er et menneske, mener han det nå er hennes tur og auksjonerer derfor bort en date med Hallo P3- og Juntafil-programleder Tuva.

– Jeg har jo lagt merke til at Tuva har en fortrengt desperasjon når vi for eksempel prater om hva som har skjedd i helgen. Det vil jeg gjøre noe med og auksjonerer nå bort en date med Tuva, sier Jørn.

Legg inn bud på date med Tuva Fellman her!

Det blir en treretters middag på Tuvas favorittrestaurant i Trondheim og P3 flyr deg inn fra hvor du befinner deg.

– Jeg er veldig god på small talk så det kommer ikke til å bli kleint i hvert fall. Det eneste jeg gruer meg litt til er om noen kommer til å by i det hele tatt, sier Tuva.

P3aksjonen 2012 for menneskerettigheter

Sammen med Amnesty skal P3 stå opp mot urett for årets TV-aksjon som i år setter fokus på menneskerettigheter. Amnesty er verdens største menneskerettighetsorganisasjon og arbeider for menneskers frihet, rettferdighet og verdighet verden over. P3aksjonen har valgt å fokusere på rettighetene til LHBT-personer.

Her er alle auksjonsobjektene du kan by på under P3aksjonen 2012