The 40 Year Old Virgin (4)

Fra The 40 year old virgin. (Foto: UIP)
Fra The 40 year old virgin. (Foto: UIP)

(BLU-RAY)  Nå kommer den herlige komedien endelig på Blu-Ray. Birger Vestmo gikk glad og fornøyd ut av kinosalen da han så filmen for første gang.

«The 40 Year Old Virgin er en plump sexkomedie på overflaten med flaue replikker og guttehumor på sitt beste/verste.»

Det kommer an på hva slags humor du har. Samtidig er filmen en søt kjærlighetshistorie med overraskende mye hjertevarme.

Les anmeldelsen!

A Christmas Carol (4)

A Christmas Carol. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway)
A Christmas Carol. (Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway)

(BLU-RAY) Birger Vestmo mener at denne filmen absolutt får deg i julestemning.

Kanskje en fin film å se for å varme opp til jula?

«Charles Dickens moraliserende historie om Ebenezer Scrooge har aldri vært fortalt så visuelt ekstravagant som nå. A Christmas Carol har blitt en heldigital synsfest i regi av Robert Zemeckis, med en opplagt Jim Carrey i hovedrollen. Det skal godt gjøres å forkludre denne klassiske fortellingen, og Zemeckis gjør det heller ikke.»

Les anmeldelsen her.

Cash (4)

(DVD)»Det straffer seg fremdeles å være kriminell, i alle fall om du har uflaks. Den svenske filmen «Cash» er en tøff historie om en gruppe kriminelle som har et felles mål, men forsøker å nå det på bekostning av hverandre. Og flere av dem har uflaks.»

«Filmen gjør mye bra. Det handler om store penger, farlig narkotika, harde never og kraftige våpen.»

Les hele anmeldelsen.
(lista forsetter under bildet)

Cash. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)
Cash. (Foto: Nordisk Film Distribusjon AS)

Knocked Up.(Foto:Universal Pictures)
Knocked Up.(Foto:Universal Pictures)

Knocked Up (5)

(BLU-RAY)Nå kan du se denne hysteriske komedien med krystallklart bilde.

Birger Vestmo anbefaler filmen på det aller, aller varmeste!

«Knocked Up er en nydelig komedie med uimotståelig sjarm som skildrer en livsomveltning med humor og varme! Det er egentlig rart det ikke lages flere filmer om å få barn, for det er tross alt det største i livet. Og det går åpenbart an å lage utrolig morsomme filmer om det, for Knocked Up er en fest!»

Les anmeldelsen her!

Streetdance 3D

Flotte ballettdanserne i Streetdance 3D. (Foto: Scanbox Entertainment AS)

(BLU-RAY/DVD) Historien kjenner du fra før, men dansingen er kjempebra!

«Leter du etter en dyp og interessant historie er ikke Streetdance 3D filmen for deg. Men vil du se en fantastisk oppvisning i dans og musikk er dette absolutt en film å anbefale.

Kjente dansere og dansegrupper, som George Sampson, Flawless og Diversity fra Britain’s Got Talent, er med på å sikre oss et høyt nivå på dansingen vi blir servert.»

Les anmeldelsen!

Submarino (6)

(BLU-RAY/DVD) Nordisk råd kåret Submarino til beste film i 2010. Torfinn Borkus er også entusiastisk til filmen.

«Jacob Cedergren spiller Nick så det gnistrer blått, og Peter Plaugborg spiller lillebroren som balanserer mellom alenepappa og narkoman helt vanvittig bra. Gustav Fischer Kjærulff, som spiller sønn av en narkoman alenepappa, herjer med samvittigheten min og løfter Submarino opp til det maksimale.»

«Submarino er en kraftoppvisning i sosialdrama fra Danmark. En sterk og rørende beretning om elendige foreldre og sterke barn.»

Les hele anmeldelsen her!

Submarino (Foto: Sandrew Metronome)
Nick i senga til Sofie, spilt av Patricia Schumann.

The Proposal (3)

The Proposal. (Foto: Touchstone Pictures)
The Proposal. (Foto: Touchstone Pictures)

(DVD) Dette var ikke akkurat tidenes romantiske komedie, hvis vi skla tro Birger Vestmo. Han mener at filmen burde hatt en skarpere dialog og smartere humor.

«En ting skal Sandra Bullock ha. Hun gir seg ikke! Og hvorfor skulle hun? Etter gjennombruddet i Speed i 1994 har hun dyrket sitt image som America’s Sweetheart i den ene romantiske komedien etter den andre.»

«The Proposal er foreløpig siste nytt, og det er mildt sagt en blandet opplevelse. Den har noen søte innslag av romantikk, men også flere flaue forsøk på humor som ville vært bannlyst selv i Rorbua!»

Lost (5)

Les anmeldelsen.

Lost. (Foto: Buena Vista Television)
Lost. (Foto: Buena Vista Television)

(DVD) Alle sesongene med lost er nå tilgjengelig på DVD! Endelig kan du ha et heftig maraton med Lost. Da P3morgens Ronny Brede Aase anmeldte sesong 6 i serien, mente han det var et verdig punktum.

«Vi får vere med på eit par fantastiske episodar, langt tilbake i tid, kor vi stiftar nærare bekjentskap med Richard og hans fortid. Vi møter Jacob og mannen vi aldri får vete namnet til som barn.»

«Vi får faktisk svar på kvar røykmonsteret stammar frå, og heile LOST-nettet snør»ast saman.»

Les anmeldelsen av sesong 6 her.