Tara Reid er kjent fra American Pie-filmene og The Big Lebowski. (Foto: AP Photo/Dan Steinberg)

På et veldedighetsarrangement for å fremme bevissthet om barn utsatt for trafficking, plumpet skuespiller Tara Reid (American Pie) ut med noe spennende på den røde løperen.

Les også: Topp 5: High school-filmer

Hollywood.tv var tilstede og intervjuet kjendisene som dukket opp.

På et spørsmål om hvilke planer Reid har for 2011 svarte hun følgende:

«I have a movie coming out called The Fields. I have another one coming out that I produced with my brother, called The Irishman. And we’ll be doing American Pie 4 this year and Big Lebowski 2 this year.»

WTF?! Sa hun Big Lebowski 2? Ja, det gjorde hun. Se det selv i klippet øverst i artikkelen, omtrent ett minutt inn.

Tara Reid er ikke akkurat kjent for å være den skarpeste kniven i skuffen.

Søpledritings, rehab og puppeglipp er ord som dukker opp når jeg tenker på denne dama, så det er jo ganske uvisst om man kan stole på det hun sier.

Legendarisk hippie

Foreløpig er det ingen som har gått ut og bekreftet Tara Reid sin uttalelse, men vi har jo hørt rykter om en oppfølger tidligere også.

I 2008 startet John Turturro, som spiller Jesus Quintana i The Big Lebowski, en rykteflom da han nevnte at en oppfølger kanskje var på gang. Vi hørte imidlertid aldri noe mer om det.

Et argument for at det er sannhet i utsagnet til Tara Reid er at de andre filmene Reid nevner er virkelige prosjekter.

Det som dog er sykt irriterende med intervjuet som blir gjort, er at både Reid og reporteren videre hopper rett over The Big Lebowski og isteden fokuserer på American Pie 4.

Jeg bryr meg ikke om hvilke av rollefigurene fra high shool-filmen som kommer tilbake feite, tynne eller gift – jeg vil vite mer om Lebowski! Hva filmen skal handle om, og ikke minst hvilke skuespillere som skal være med!

Klikk på bildet for å se et morsomt klipp fra The Big Lebowski! (Artikkelen fortsetter under)

Jeff Bridges spiller the Dude i The Big Lebowski. (Foto: PolyGram Filmed Entertainment)

Stor fallhøyde

Hvis den godeste Tara taler sant og en Big Lebowski 2 virkelig er på vei, da må vi spørre oss – vil vi ha en oppfølger? For fallhøyden er uendelig stor! The Big Lebowski er en av de feteste filmene som noensinne er laget.

Jeff Bridges er legendarisk i rollen som The Dude, en gammel hippie som bedriver sin arbeidsledige tilværelse med å spille bowling, drikke white rushian og røyke gress.

En dag dukker to torpedoer opp på døra hans. De har forvekslet «The Dude» Lebowski med en millionær med samme navn. De prøver å presse ham for penger og pisser på teppet hans. Og det som bandt rommet så godt sammen! Dermed begynner jakten på et nytt teppe, selvsagt etterfulgt av en hel haug med merkelige intriger.

Se video: I skyggen av Jeff

Det er de beryktede Coen-brødrene, kjent for filmer som Fargo, Oh Brother Where art Thou og No Country For Old Men, som står bak filmen.

The Big Lebowski er en ekte kultklassiker, filmen har fått sin egen festival og til og med en egen religion!

«Dudeism» går ut på å spre filosofien og livsstilen til The Dude slik den er i filmen. Å slappe av og ta livet som det faller seg er viktige elementer i religionen.

Les også: Topp 5: Crazy filmfans

Reids beste øyeblikk

Tara Reid spilte Bunny Lebowski i den fantastiske komedien fra 1998. De fleste som har sett The Big Lebowski husker garantert øyeblikket når hun og The Dude møtes for første gang.

– I’ll suck your cock for a thousand dollars, er det første Bunny sier når de blir introdusert.

Hvorpå The Dude senere svarer:

– Uh, I’m just gonna go find a cash machine.

Kjempemorsomt!

Hva tror du om en oppfølger? Si din mening i kommentarfeltet!