I Love You Very So Much (Foto: Mazel Productions)
I Love You Very So Much (Foto: Mazel Productions)

OPPDATERING: Festivalen er over, både på nett og på rett! Takk for i år, håper du har hatt det maks!

Velkommen til dag to av Filmpolitiets samarbeid med Kosmorama Trondheim Internasjonale Filmfestival!

Ukas motto er at uansett hvor du er innenfor Norges grenser, skal du få oppleve festival hjemme hos deg selv, med filmene som vi i Filmpolitiet i samarbeid med Kosmorama har lagt ut gratis på nett!

Trykk på bildet øverst for å se filmen!

Denne uka vil du hos oss få servert seks filmer fra Kosmoramas festivalprogram gratis, og tidligere denne uka har vi lagt ut den sjarmerende oddisen The Parking Lot Movie og den intense kriminalfilmen In the Shadows.

I dag trekker vi frem fransk familiekomedie, og jeg lar Kosmoramas festivalsjef og kurator Ola Lund Renolen fortelle deg hvorfor du skal ta deg tiden til å se dagens gratis festivalfilm: I Love You So Very Much:

I Love You So Very Much

«I Love You So Very Much begynner som en hyggelig familiekomedie der tre gutter med samme mor ender opp hos bestemor på landet etter morens dødsfall.

De vet knapt om hverandre, og prosessen hvor de først skal bli kjent, så glad i hverandre er naturlig nok litt kronglete. Men det ligger i sakens natur at de to store guttene både skal bli venner og forbilder for den rakkeren de har av en lillebror. Over det hele svever den liberale bestemoren med sitt sjarmerende vesen og uortodokse hjem.

I Love You Very So Much (Foto: Mazel Productions)
I Love You Very So Much (Foto: Mazel Productions)

Det er bittersøtt og rørende, men helt uten mothaker skal ikke verden være, og filmen endrer litt karakter underveis. Kjærlighetsopplevelsene til de to eldste guttene er pikante, for å si det mildt, og et oppgjør med en lokal mobber tar av og blir svært alvorlig, men i det store og hele er det en livsbejaende sommerlett film som sprer lys, varme og kjærlighet!»

Ola Lund Renolen

Klar for festival? Trykk på bildet øverst for å se filmen!

(OBS: I Love You Very So Much har fransk tale og engelsk tekst.)

Trykk her for å se flere gratis festivalfilmer