– Dette er ekstremt viktig! Det er jo førsteinntrykket av filmen, sier en spent Tommy Wirkola (32) i Los Angeles.

Traileren til den norske Død snø-regissørens første Hollywood-film, Hansel And Gretel: Witch Hunters, ble lansert på nett i dag.

SE TRAILEREN HER!

– Vet hva som selger

– Det er et stort markedsføringsapparat i sving. Paramount er kjent for å ha en av de beste PR-avdelingene. De vet mye bedre enn meg hva som selger og ikke selger. De tar gjerne imot ideer og innspill, og viser oss underveis. Men i et filmstudio er produksjonsavdelingen og markedsavdelingen veldig separert, sier Wirkola.

LES OGSÅ: Bli med Tommy bak kulissene i Hollywood! 

Tommy Wirkola går fra Død Snø til Hans og Grete. (Foto: Scanpix)
Tommy Wirkola i forbindelse med Død Snø. (Foto: Scanpix)

Hansel and Gretel: Witch Hunters tar opp tråden 15 år etter eventyret vi i Norge kjenner som Hans og Grete. Søskenparet har blitt voksne, men deres traumatiske opplevelser i barndommen har satt sine spor.

Først ble de forlatt av sine foreldre i skogen, deretter forsøkt spist av en heks. Nå reiser de rundt i Europa for å bekjempe hekser og andre monstre.

LES OGSÅ: Hansel and Gretel: Witch Hunters får 17-års grense. 

– Har en Tarantino-stemning

Hovedrollene spilles av Jeremy Renner (The Hurt Locker) og Gemma Arterton (Quantum Of Solace), mens vi også får se norske skuespillere som Stig Frode Henriksen, Ingrid Bolsø Berdal, Jeppe Beck Laursen, Vegard Hoel og Christian Rubeck i mindre roller.

– Det er en fantastisk eventyrverden som er litt røff, litt morsomt. Det blir en god opplevelse, sier Jeremy Renner i et intervju med MTV, mens Gemma Arterton sammenligner filmen med noe Quentin Tarantino kunne gjort.

– Den er veldig, veldig mørk og blodtørstig, med mye banning. Den har en Tarantino-stemning, sier Arterton til Entertainment Weekly.

LES OGSÅ: Jeremy Renner: – Jeg digger Tommy!

– Viktig å få ut traileren nå

Datoen for filmens endelige verdenspremiere er 11. januar 2013. Derfor er det viktig å få ut traileren nå.

– Mange har kanskje en ide om hva slags film dette er, så det er godt å få dette ut og vise hva slags film vi har laga. Det er fint at vi kan vise hva vi står for, sier Wirkola.

Hvilke forventninger har DU til Hansel & Gretel: Witch Hunters? Hva synes du om traileren? Skriv under!