Etter Marvels dundrende suksess med The Avengers og de eksepsjonelt gode besøkstallene til Batman-filmen The Dark Knight Rises, er det ikke rart at DC Comics holder kortene tett til brystet om hvem som skal ha hvilke roller i den kommende Justice League-filmen – som vil samle de største superheltene forlaget har i stallen.

Nettstedet Hitfix.com siterer bransjekilder i Hollywood på at Joseph Gordon-Levitt er i samtaler om å bli den nye Batman, og at han kan dukke opp i en cameorolle i neste sommers Man of Steel.

Christian Bale sa seg ferdig med den kappekledde superhelten etter tre filmer, men regissør Christoffer Nolan avsluttet sin trilogi med å åpne for at Joseph Gordon-Levitt sin figur Robin kunne fortsette historien.

LES: Justice League-filmen blussar opp igjen

Hvem bør spille hvem i Justice League-filmen?

Da det ble klart i fjor at Henry Cavill fikk rollen som nye Supermann i neste sommers storfilm var første brikken på plass.

Debatten om hvem som skal fylle rollene som The Flash, Green Lantern, Wonder Woman, Aquaman og Batman har rast på nettdiskusjoner helt siden de første planene om en Justice League-film ble kjent tidligere på 2000-tallet.

Hvem tror du vil fylle superheltrollene i Justice League? Legg inn dine forslag i kommentarfeltet under Filmpolitets liste.

Alexander Skarsgård i True Blood. (Foto: HBO)
Kan Alexander Skarsgård være et godt valg til rollen som The Flash?. (Foto: Fra serien «True Blood» / HBO)

  • Supermann: Henry Cavill har fått rollen i den kommende Man of Steel-filmen, og bør gjøre en skikkelig dårlig jobb for å bli byttet ut til Justice League-filmen.
  • Batman: Joseph Gordon-Levitt er i følge bransjekilder i samtaler om rollen. Finnes det egentlig en bedre kandidat?
  • Wonder Woman – tabloidnettsteder i USA har tidligere skrevet at Megan Fox var blitt tilbudt rollen, men takket nei. Våre favoritter er derfor Zooey Deschanel og Ashley Greene. Deschanel er har riktig utseende, men kan hun takle rollen som beinhard kvinne med superkrefter? Greene har overbevist at hun kan spille en figur med overnaturlige krefter i Twilight-filmene.
  • Lynet / The Flash – Hva med Aleksander Skardsgård i trikot? Svensken har vist seg frem på amerikanske fjernsynsskjermer i True Blood og i stadig flere filmer de siste åra. Og, så har han fysikken som trengs.
  • Aquaman – Kellan Lutz kan spille superhelten som bor under vann, han har jo allerede spilt Poseidon i Immortals fra 2011.
  • Grønne Lykt/ Green Lantern – Ryan Reynolds forsøk i filmen med samme navn fra 2011 var ikke vellykket. En versjon av figuren har nettopp kommet ut av skapet som homofil, mens i den animerte TV-serien er det en afroamerikansk figur som innehar den magiske ringen som gir superkrefter. Nathan Fillon, kjent fra blant annet serien Firefly, er en favoritt i mange nettforum. Det forslaget stiller vi oss bak.

Hvem mener du bør spille de forskjellige superheltene i Justice League-filmen? Er det en superhelt du savner? Legg inn dine forslag i kommentarfeltet under.

Zooey Deschanel. (Foto: Reuters / Jonathan Alcorn)
Hva med Zooey Deschanel som Wonder Woman? (Foto: Reuters / Jonathan Alcorn)