Sist uke var det mye musikkrelaterte videoer som sirkulerte det store internettet, det preger ukas videobonanza og du skal få se videoer med alt fra uskyldige barnestemmer som synger i kor, til en Family Guy-imitator som rapper til beats fra Chris Brown.

Så ta deg en pause fra blåmandagen og kos deg med et utvalg kule videoer fra uka som gikk!

Maskin spiller Muse

Det er ikke alle som synes en iPod er nok for å spille av musikk på den riktige måten, noen liker å gjøre det litt mer komplisert.

Maskinen du ser under er programmert til å spille «Hysteria» av Muse, og dette er resultatet når en ingeniør med sans for musikk har alt for lite å gjøre.

Eller, James McVay, hadde sikkert ikke så lite å gjøre – MechBass er nemlig hans bacheloroppgave fra Victoria University of Wellington.

En gal, gal verden

Tears for Fears sin «Mad World» er en fantastisk låt. Den var stor på 80-tallet, men fikk nytt liv da en ny versjon av låten ble brukt på lydsporet til Donnie Darko og Gears of War.

Les også: Topp 5: Tidsreiser – Donnie Darko er full av parallelle tidslinjer og paradoks.

I videoen under bruker et tysk barnekor låten til å sette fokus på den internasjonale barnedagen som var 20. novbember, og på hvordan barn lider rundt omkring i hele verden.

Dette er en veldig fin tolkning av «Mad World» som du absolutt bør sette av tid til å se!

Baptist-Skrillex

Eller, ikke Skrillex, men Noisia. Fra tysk barnekor over til noe helt annet! Du har helt sikkert sett videoer før av baptister eller andre troende som taler i tunger eller blir overveldet av Guds nærvær under en gudstjeneste.

Vel, du har aldri sett det akkurat slik som dette. Og hvem skulle ha trodd at hallelujafakter gikk så utrolig bra sammen med drum and bass/dubstep?

Selvlysende maori-dansere

På søndag var det finale i New Zealand’s Got Talent! JGeeks er en maorisk danse- og komigruppe, som tar Kapa Hakaen til nye høyder. Gruppa overbeviste virkelig i finalen med et helt vanvittig show, og er en av favorittene til å stikke av med seieren.

Videoen begynner rolig, men det tar etter hvert fullstendig av, utrolig stilig!

Family Guy + Chris Brown = Sant

Chris Brown er kjent for mer enn sitt rasende temperament, tross alt dramaet i privatlivet så er han jo en dyktig musiker. Men hva skjer når en fyr som imiterer stemmene til figurene i Family Guy rapper til Brown-låten «Look At Me Now»? Jo da skjer det noe helt fantastisk!

Behind the scenes med Peter Jackson

Fra musikk over til noe helt annet – 28. november har Hobbiten: En uventet reise premiere i New Zealand. Derfor tenkte vi at vi måtte ta med den siste produksjonsvideoen fra settet som peter Jackson har lagt ut.

Det er artig å følge med på hva som skjer «behind the scenes», ikke minst når man gleder seg så mye til en film som vi gleder oss til Hobbiten. Det er ikke lenge igjen nå!

Les også: Tegn en hobbit og vinn effekter fra filmen og kinobilletter!

Nydelige blikk på stjernene

Og helt til slutt måtte vi bare ta med denne vakre videoen av melkeveien, bare fordi den er flott og behagelig å se på.

Leonid and Zodiacal Light from Stephane Vetter on Vimeo.

Hva er dine favorittvideoer fra uka som gikk? Del dem med oss i kommentarfeltet!