The Toxic Avenger-poster. (Foto: Troma Productions)
The Toxic Avenger-poster. (Foto: Troma Productions)

– Han er den ultimate actionhelten med en naturlig komisk allsidighet og vil være perfekt, forteller Michael Benaroya fra International Film Trust, selskapet som forvalter rettighetene til filmserien, i en pressemelding.

Naturlig komisk allsidighet og talent, det har Arnold Schwarzenegger, hvem husker ikke Junior og Twins?

Jeg vil begynne med å beklage den ganske teite overskriften, for superheltfilmen den tidligere Mr. Universe-vinneren er i forhandlinger om å spille en rolle i er ingen ringere enn den illeluktende The Toxic Avenger. Det melder flere amerikanske nettsteder i natt.

I originalfilmen fra 1984 er hovedpersonen Melvin en svekling og et mobbeoffer som jobber som vaktmester ved en treningsklubb. En kveld, for å unnslippe mishandlingen, hopper han ut av et vindu i andre etasje og lander i en tønne med kjemisk avfall.

Ikke bare blir han supersterk og stor, han blir grusomt forbrent og vansiret.

He was 98lbs of solid nerd until he became … THE TOXIC AVENGER!

INTERVJU: Filmjunkiene: – Dårlig film er også bra!

Regissøren bak de tvilsomme Hot Tub Time Machine-filmene satser på et stort budsjett for å gjenreise de overraskende populære actionkomediene fra 80-tallet. I produsentrollene finnes blant annet Akiva Goldsman (Constantine, I Am Legend og Mr. and Ms. Smith).

Nyinnspillingen skal være løslig basert på originalfilmene, som ble produsert av kultselskapet Troma, kjent for sine lavbudsjetts splatter- og horrorfilmer. Schwarzenegger er tiltenk rollen som en tidligere spesialagent som tar Toxie til seg og lærer ham å bruke sine nye superkrefter til et godt formål.

(artikkelen fortsetter under traileren)

– Et naturtalent

– Kinogåere over hele verden gledet seg over Schwarzeneggers comeback til filmlerretet, forteller Michael Benaroya fra International Film Trust, selskapet som forvalter rettighetene til filmserien, i en pressemelding.

– Vår film er en perfekt kombinasjon av sjanger, st. og prisvinnende filmskapere, som skiller seg ut fra de andre filmene på årets Cannes-festival. The Toxic Avenger er en kommende blockbuster!

TOPP 5: Latterlige filmmonstre – den ene mer tullete enn den andre

Filmprosjektet skal vises til potensielle investorer under filmfestivalen i Cannes, mens opptakene starter til høsten, om alt går etter planen.