Regissør Joss Whedon blir tatt i mot av jublende folkemengder på Comic-Con 2013 i San Diego. (Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP)
Regissør Joss Whedon blir tatt imot av jublende folkemengder på Comic-Con 2013 i San Diego. (Foto: Kevin Winter/Getty Images/AFP)

Paneldebattene (eller pressekonferansene, som vi like gjerne kan kalle dem) på nerdemessa Comic-Con i San Diego er en eneste stor konkurranse i år fange oppmerksomheten til bloggere, tilhengere, twitrere, og ja, journalister.

Mens Fox dro hele skuespillerstaben til X-Men: Days of Future Past opp på scenen, og Warner Bros./DC Comics avduket en ny Superman/Batman-film, dukket Tom Hiddleston opp som rollefiguren Loki og viste frem nye klipp fra oppfølgeren til Thor – til lyden av hvinende tenåringsjenter – mens Avengers-regissør Joss Whedon fortalte om arbeidet med Guardians of the Galaxy.

Da Marvels tid var ute, la Whedon til: – Det er en ting til jeg vil fortelle dere.

ANMELDELSE: The Avengers – super superheltfilm

«Age of Ultron»

Med en videosnutt ble det klart at den nye skurken i oppfølgeren til den vilt populære superheltfilmen The Avengers er robotaktige Ultron. Med superkrefter som ligner mistenkelig mye på Iron Man (han kan også styre tankene til dem rundt seg) er det duket til storkamp i The Avengers: Age of Ultron i 2015.

10. juli la Vin Diesel ut dette bildet på sin egen Facebook-gruppe: «Marvel meeting today… Only the people in the room can tell you what was discussed…». (Foto: Facebook.com)
10. juli la Vin Diesel ut dette bildet på sin egen Facebook-gruppe: «Marvel meiting today …
Only the people in the room can tell you what was discussed…». (Foto: Facebook.com)

Ultron dukket opp for første gang i Avengers-bladene i 1968, men den nye filmens tittel er også navnet på en spesialfortelling om superheltlaget fra tidligere i år.

Marvel gav ut fortellingen i ti tegneserieblader, ifølge nettstedet Deadline.com, hvor Ultron kommer tilbake etter sitt første nederlag, for å ta over jorden.

Historien som først introduserte Ultron, forteller om en annen helt ved navn The Vision som hjelper Avengers-laget med å overvinne førstnevnte. Men opphavet til den robotlignende skurken er ukjent.

Deadline.com spekulerer videre å ryktene om at Vin Diesel er aktuell for rollen som The Vision, som i tillegg til å legge ut bildet til høyre på sin Facebook skrev: – You know I get tunnel vision with my work … and after that meiting today … wow!

LES OGSÅ: Bølgja av superheltfilmar er langt fra over

VIDEOBONANZA: Sjekk alle de feteste trailerne fra Comic-Con 2013 her

Legg inn din mening i kommentarfeltet under forhåndstraileren.