– Det er bare å innrømme, det er helt utrolig at Superman og Batman ikke har møttes [på film] før, siden de er de beste superheltene i verden!

Man of Steel-regissøren Zack Snyder møtte sitt hjemmepublikum da han avslørte stornyheten under en paneldebatt på Comic-Con 2013 i San Diego i helga.

Man of Steel (Foto: SF Norge AS):
«Man of Steel» har tjent inn langt mer enn budsjettet på 220 millioner dollar på det amerikanske og globale kinomarkedet. (Foto: SF Norge AS):

Da Snyder fikk oppdraget med å gjenfortelle historien om Superman, hadde tegneserieselskapet DC Comics og filmstudioet Warner Bros. allerede jobbet hardt i flere år for å følge opp suksessen til konkurrenten Marvel sin storsuksess The Avengers, og en lang rekke publikumsvinnere som Iron Man-filmene, Thor og Captain America,

En film om Justice League-gruppen, et superheltlag basert på de viktigste heltene i DC Comics-stallen, har vært under utvikling i lang tid. Spørsmålet mange har stilt seg er hvordan Warner Bros. vil bygge opp forventningene til den kommende storfilmen.

Under Comic-Con 2013, nerdemessa i San Diego hvor både filmer og serier (i tegneserieånd) med store budsjetter dukker opp for å markedsføre seg, avslørte regissøren at det blir et stjernemøte i oppfølgeren til sommeren store superheltfilm om stålmannen.

ANMELDELSE: Man of Steel – En visuell fest av virtuos ødeleggelse
VIDEOBONANZA: Sjekk alle de feteste trailerne fra Comic-Con 2013 her

Ny Batman

Mens rollen som Superman skal spilles av Henry Cavill, han gjorde en grei jobb i Man of Steel, er det helt uklart hvem som tar over rollen som Batman etter Christian Bale.

Bale har spilt i de tre Batman-filmene til regissør Christopher Nolan, men har uttalt at han er ferdig med den maskerte helten. Dermed er det nå helt åpent hvem som tar over rollen som Batman.

– Jeg er spent på å jobbe med Cavill igjen i verdenen vi har skapt, og jeg kan ikke vente på å utvide hele DC-universet i dette nye kapittelet, fortalte Snyder i en pressemelding.

Nettstedet The Hollywood Reporter melder at kilder antyder en Lynet-film i 2016, før en Justice League-film kan finne veien til lerretet i 2017.

ANMELDELSE: The Dark Knight Rises – trygg slutt på Batman-trilogi

Hvem mener du bør spille nye Batman? Legg inn dine meninger i kommentarfeltet.