[polldaddy poll=7442808]

– Her får dere et hint: Skuespilleren som gir stemme til figuren har vunnet en Emmy for å spille nettopp denne figuren.

Under en telefonkonferanse med journalister avslørte sjefprodusenten bak den animerte tv-serien The Simpsons, Al Jean, at en av figurene i serien vil forsvinne i løpet av sesongen som startet søndag i USA.

Dette er den 25. sesongen til den populære tv-serien, som også har inntatt førsteplassen som USAs lengstlevende sitcom-serie.

VIDEO: Se Oscar-nominerte «The Simpsons»-kortfilm

Med utgangspunkt i Jean sitt hint er det åtte aktuelle kandidater som kan bli sendt ut av den animerte serien. Hvem tror du må ut? Gi din stemme og si din mening i kommentarfeltet.

Siden premieren i 1989 har ikke figurene i serien vokst opp eller endret seg mye. I år 2000 ble Ned Flanders’ kone Maude tatt ut av serien etter at hun døde i en ulykke på en racerbilbane, denne dramatiske avskjeden ble ifølge serieskaperne gjort for å åpne for nye måter å utvikle historien. Men at stemmeskuespilleren bak Maude, Maggie Roswell, avsluttet sitt arbeid på serien i 1999 etter en kontraktskonflikt bidro til hendelsen.

«Family Guy» kvitter seg også med en hovedfigur

Under sommerens popkulturfest Comic Con i San Diego avslørte Family Guy-sjef Steve Callaghan at de også vil gjøre noe drastisk med den animerte serien med mange likheter til The Simpsons – en av hovedpersonene i familien skal bort.

– I en spesiell høstepisode, vil vi ta livet av en av medlemmene i Griffin-familien og erstatte figuren med en annen. Det kan være hvilken som helst av våre hovedfigurer.

Samtidig ble det klart at Family Guy– og The Simpsons-figurene vil møte hverandre i en spesialepisode.

Hvilke figurer tror du må ut av «The Simpsons» og «Family Guy»?

Legg inn dine meninger i kommentarfeltet under anmeldelsen.

ANMELDELSE: The Simpsons» S20 – animert tjueåring med æren i behold

ANMELDELSE: The Simpsons Movie – morosam – men ikkje overraskande