Tidligere i oktober kom nyheten om at innspillingen av filmen basert på Blizzards Warcraft-univers starter på nyåret 2014 og at filmen får premiere 18. desember 2015.

Nå melder Variety at hovedrolleinnehaveren i TV-serien Vikings, Travis Fimmel, skal spille i filmen, som skal regisseres av Duncan Jones (Moon, Source Code).

Les også: Bli med på settet til «Vikings»!

Ifølge Variety har de sikre kilder på at Fimmel har fått en av hovedrollene i Warcraft, men Legendary Pictures, som produserer filmen, har ikke bekreftet dette enda. Paula Patton, kjent for Mission: Impossible – Ghost Protocol og nå nylig for 2 Guns, er også i forhandlinger om en rolle i filmen, mens Colin Farrel også ryktes å være på blokka.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Thrall er en av figurene som kanskje skal dukke opp i den nye Warcraft-filmen. (Foto: Blizzard Entertainment).
Thrall, lederen for horden, er en av figurene som kanskje skal dukke opp i den nye Warcraft-filmen. (Foto: Blizzard Entertainment).

Et populært spillunivers

Blizzards Warcraft-univers har fenget spillere siden det første spillet i serien Warcraft: Orcs & Humans kom i 1994, og det massive online-rollespillet World of Warcraft har nå i underkant av 8 millioner spillere.

Legendary Pictures og Blizzard har avslørt svært lite om hva den kommende filmen skal handle om, men under et Legendary Pictures-panel på Blizzcon i 2007, ble det fortalt at handlingen i filmen skal være satt ett år før det som utspilte seg i World of Warcraft da det kom i 2005.

Handlingen i Warcraft vil derfor mest sannsynlig dreie seg om konflikten mellom horden og alliansen og om hvordan krigen mellom de to startet.

Tidligere har manusforfatter Chris Metzen også uttalt at handlingen vil dreie seg rundt en helt ny helt som han beskrev som «a kick-ass human», og at det vi får se i filmen stort sett vil bli fra alliansens synspunkt.

Les også: «Warcraft»-film i 2015 – dette vet vi om historien

Synes du Travis Fimmel passer for Warcraft? Si din mening i kommentarfeltet!