Da skuespiller Paul Walker tragisk gikk bort i en bilulykke 30. november, stanset produksjonen av hans siste film Fast & Furious 7.

Walker som spilte hovedrollen som Brian O’Conner, har vært med i alle filmene i serien, foruten The Fast and the Furious: Tokyo Drift fra 2006. Serien er en av verdens mest populære i sin sjanger, med over to og en halv milliard dollar i inntekter verden over de siste 12 årene.

Universal og regissør James Wan bestemte seg raskt for å fortsette innspillingen av filmen etter ulykken, men i desember ble produksjonen satt på vent i ubestemt tid.

Nå er innspillingen av filmen i Abu Dhabi i gang igjen. Mandag la regissør James Wan et et bilde av klapperen på Instagram, og skrev: «Første dag tilbake med filming. Bedre og sterkere».

First day back filming. Better and stronger. James Wan

Plasserer Walker i filmen med CGI

Mange har spekulert i hvordan Universal skal klare å ferdigstille filmen, når hovedrolleinnehaveren er død, og om Walker måtte skrives ut av manuset.

Ifølge New York Daily News har Universal hyra inn fire skuespillere som ligner på Paul Walker.

– Skuespillerene vil bli benyttet for bevegelse og som en base. Pauls ansikt og stemme vil bli lagt på toppen ved hjelp av CGI, skal en intern kilde ha uttalt til NY Daily News.