«It’s official!! Season 3!! #oitnb#alexvause#backtothebighouse»

I natt slapp skuespilleren Laura Prepon nyheten på Instagram – Netflix-serien Orange is the new black blir fornyet for en tredje sesong.

Og det en god måned før andresesongen har fått premiere på det populære strømmenettstedet.

Fortellingen om middelklassekvinna Piper Chapman (Taylor Schilling), som ble dømt til femten måneder i fengsel for å ha smuglet en koffert stappfull av narkotikapenger over grensa for sin tidligere elsker Alex (Laura Prepon), ble raskt en hit da første sesongen hadde premiere i fjor.

INTERVJU: – Piper Chapman er ikkje den same som Piper Kerman

Produserer serier i høyt tempo

På bildet Prepon lanserte idemyldrer produksjonsselskapet titler til den tredje sesongen, men det er likevel ikke kjent hvilken vei fortellingen vil ta. Kerman, som skrev den biografiske boken første sesong er basert på, har ikke skrevet flere publiserte bøker om sitt liv i fengselet.

Netflix’ aggressive seriestrategi har gitt oppfølger sesonger til både House of Cards og Hemlock Grove. I tillegg ble det klart i november 2013 at strømmeselskapet også skal produsere superheltserier i samarbeid med tegneseriegiganten Marvel. Dette samarbeidet vil alene bære frem minst fire nye serier fra 2015.

ANMELDELSE: Orange is the new black S01 E01-06 – god svart dramedie

Sesong 2 av serien har premiere 6. juni på Netflix.

Er du gira på sesong 2? Del dine meninger om Netflix-serien i kommentarfeltet under Instagram-bildet.