Ubisofts pressekonferanse under E3-messa natt til tirsdag startet med et smell. Far Cry-entusiaster jublet høyt i salen da de fem første minuttene av far Cry 4 ble vist.

Videoen introduserte hovedskurken i spillet, King Pagan Min, diktatoren i den fiktive provinsen Kyrat i Himalaya. King Pagan Min er den rosakledde, Kristian Valen-lignende figuren vi allerede har sett på coveret for spillet.

Kreativ sjef for spillet, Dan Hay, kunne fortelle at spillet lanseres 18. november, 21. november i Europa, på PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 og Xbox One.

– 18. november sitter du i en buss på vei mot en bevæpnet grense ved foten av Himalaya. Du vil få utdelt et falskt pass, litt penger og en pistol. Og etter det, vel, etter det er du fucked, sa Hay til latter og jubling fra salen.

Etter suksessen til det forrige spillet i serien er Ubisoft nå gira på å ta franchisen til et nytt nivå, og Hay mente de har skapt et spill som kommer til å overgå fansens forventninger.

– På grunn av den unike settingen så føler vi at Far Cry 4 kommer til å vise seg som en strålende førstepersons-skyter, og vi gleder oss til å avsløre mer om spillet i de kommende månedene, sa Hay.

Se de første fem minuttene av Far Cry 4 i toppen av artikkelen!

Artikkelen fortsetter under bildet av Kristian Valen.

Hovedskurken i Far Cry 4, King Pagan Min, er misfornøyd fordi han fikk blod på skoene sine. (Foto: Ubisoft).
Hovedskurken i Far Cry 4, King Pagan Min, er misfornøyd fordi han fikk blod på skoene sine. (Foto: Ubisoft).

«The Crew» i november

Under E3 i fjor presenterte Ubisoft The Crew, beskrevet som et kjempestort MMORPG med biler. Ubisoft skrøt da av en stor, åpen spillverden, et USA du kan utforske fra kyst til kyst.

I oktober i fjor ble imidlertid spillet utsatt på ubestemt tid, og lite har blitt sagt om spillet siden. Under pressekonferansen natt til tirsdag kunne imidlertid Julian Gerighty, kreativ sjef for spillet, avsløre at The Crew lanseres 11. november.

– Vi har jobbet hardt med å forbedre hvert eneste element i spillet og det som gjør det virkelig unikt, sa Gerighty, og fortalte at spillet går i beta 23. juli.

Les også: – Kvar bil i spelet er eit puslespel med 19 brikker

I traileren som ble vist under pressekonferansen fikk vi en smakebit på en av turene som kan ta deg fra kyst til kyst i spillet. New York, The Rocky Mountains, Los Angeles, Las Vegas og Miami, var blant stedene som ble vist.

The Crew kommer til Playstation 4, Xbox One og PC. Se traileren for spillet her:

Utforsk 1700-tallets Paris

At Assassin’s Creed: Unity skal finne sted i Frankrike under den franske revolusjonen, ble bekreftet under Microsoft sin pressekonferanse mandag kveld, og da det var Ubisoft sin tur til å vise frem spillet var det meste sagt.

Likevel ble det jubling i salen da det ble vist frem en stemningsfull cinematisk trailer, før vi også fikk se et lengre strekk med gameplay fra spillet.

Paris på slutten av 1700-tallet er en spennende by å utforske, bygningene er designet i 1:1 skala, og det blir mulig å utforske dem også fra innsiden. Flere oppdrag skal også foregå inne. 20. oktober er lanseringsdatoen for spillet, og Arno er navnet på den store helten.

Nydelig plattformspill

En ny trailer for The Division ble også vist under pressekonferansen, og vi fikk en ny gjennomgang av Just Dance 2015. Just Dance Now, en ny app som gjør at du kan danse uansett hvor du er, ble annonsert, og Ubisoft annonserte også det nye treningsspillet Shape Up, som kommer eksklusivt til Xbox One.

Mot slutten av pressekonferansen viste Ubisoft en ny trailer for det nydelige plattformspillet Valiant Hearts: The Great War, hvis historie er inspirert av brev fra første verdenskrig og historiske hendelser.

Valiant Hearts ser ut til å være en helt spesiell spillopplevelse – Se traileren, hvis du føler for å gråte litt:

En overraskelse på slutten

I likhet med starten på pressekonferansen, avsluttet også Ubisoft med et smell da Ubisoft-sjefen Yves Guillemot kom på scenen og fortalte at han hadde en overraskelse.

Da arbeidet med antiterrorist-spillet Rainbow Six: Patriots ble bekreftet avlsuttet var det mange som ble skuffet, dermed var gleden stor da Ubisoft annonserte at et nytt spill i franchisen er på vei.

Rainbow Six: Siege kommer i 2015 til PlayStation 4, Windows PC og Xbox One. Under pressekonferansen viste Ubisoft en pre-alpha-trailer for flerspillerdelen av spillet, det er seks år siden det forrige spillet i serien og publikum gikk bananas.

Se traileren for spillet her:

Les også alt om E3 2014 her, og si din mening om Ubisofts presentasjon i kommentarfeltet!