Da Warner Bros. og DC Comics i forrige måned annonserte sin svært ambisiøse filmplan for å overgå Marvels utrolige suksess med superheltfilmer, var Suicide Squad en av nykommerne. Fra før har selskapet både Superman, Batman og resten av Justice League i stallen.

Med skuespillerne som i natt ble hyret til prosjektet bekrefter filmselskapet sine høye ambisjoner. Will Smith, Tom Hardy, Jared Leto og Margot Robbie er alle bekreftet til roller i filmen om superskurklaget Task Force X.

 Suicide Squad har eksistert i flerer former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)
Suicide Squad har eksistert i flere former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)

LES OGSÅ: Slik skal DC Comics slå Marvel

Smith inntar rollen som Deadshot, Hardy som Rick Flagg og Robbie som Harley Quinn, mens en av fjorårets mest kritikerroste skuespillere og Oscar-vinner Jared Leto skal spille den ikoniske Jokeren. Tidligere har storheter som Jack Nicholson og Heath Ledger spilt samme rolle.

Skurkene i filmen er en gruppe arresterte superskurker som utfører oppdrag på vegne av den amerikanske regjeringen i bytte mot reduserte straffer.

Også Jai Courtney er bekreftet til rollen som Boomerang, mens Cara Delevingne skal spille Enchantress. David Ayer (End of Watch, Sabotage og Fury) er godt i gang med forarbeidet og skal regissere filmen.

Suicide Squard har ikke fått en fast premieredato, men DC Comics har sammen med Warner Bros. planlagt lansering i 2016.