Da Warner Bros. og DC Comics i forrige måned annonserte sin svært ambisiøse filmplan for å overgå Marvels utrolige suksess med superheltfilmer, var Suicide Squad en av nykommerne. Fra før har selskapet både Superman, Batman og resten av Justice League i stallen.

Med skuespillerne som i natt ble hyret til prosjektet bekrefter filmselskapet sine høye ambisjoner. Will Smith, Tom Hardy, Jared Leto og Margot Robbie er alle bekreftet til roller i filmen om superskurklaget Task Force X.

 Suicide Squad har eksistert i flerer former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)
Suicide Squad har eksistert i flere former i ulike blader siden 60-tallet. I 1987 kom det ut under eget navn, denne forsiden markerer starten på andre volum i 2001. (Foto: DC Comics)

LES OGSÅ: Slik skal DC Comics slå Marvel

Smith inntar rollen som Deadshot, Hardy som Rick Flagg og Robbie som Harley Quinn, mens en av fjorårets mest kritikerroste skuespillere og Oscar-vinner Jared Leto skal spille den ikoniske Jokeren. Tidligere har storheter som Jack Nicholson og Heath Ledger spilt samme rolle.

Skurkene i filmen er en gruppe arresterte superskurker som utfører oppdrag på vegne av den amerikanske regjeringen i bytte mot reduserte straffer.

Også Jai Courtney er bekreftet til rollen som Boomerang, mens Cara Delevingne skal spille Enchantress. David Ayer (End of Watch, Sabotage og Fury) er godt i gang med forarbeidet og skal regissere filmen.

Suicide Squard har ikke fått en fast premieredato, men DC Comics har sammen med Warner Bros. planlagt lansering i 2016.

Hei! Les dette før du skriver en kommentar:
Vi vil gjerne ha engasjerte debattanter og setter pris på konstruktive bidrag til samtalen. Det er lov å være kritisk eller uenig, men hold deg til tema og vær saklig i dine begrunnelser (husk at det er lett å bli misforstått). Personangrep og trakassering er ikke greit - slike innlegg blir slettet. Vi vil også gjerne at du bruker ditt fulle navn når du kommenterer. Takk for dine bidrag, hilsen oss i P3 Filmpolitiet.