Chewbacca (Peter Mayhew) og Han Solo (Harrison Ford) kommer i «The Force Awakens» tilbake til romskipet Millenium Falcon. (Foto: Disney / StarWars.com)
Chewbacca (Peter Mayhew) og Han Solo (Harrison Ford) kommer i «The Force Awakens» tilbake til romskipet Millenium Falcon. (Foto: Disney / StarWars.com)

– Øyeblikket da jeg så den første Star Wars-filmen har vært utrolig viktig for meg, fortalte regissør J.J. Abrams til en svært entusiastisk menneskemengde, som var samlet på den årlige feiringen Star Wars Celebration i California torsdag kveld norsk tid.

– Det var første gang jeg opplevde at en film kunne fullstendig ta meg til et helt annet sted, det har vært viktig for meg å ta med i arbeidet med den nye filmen.

Sammen med produsent Kathleen Kennedy, skuespillerne John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Mark Hamill, Peter Mayhew, Carrie Fischer, Anthony Daniels, R2D2 og nykommeren BB-8, snakket de om den kommende storfilmen The Force Awakens som har premiere i desember i år.

Klikk øverst i denne saken for å se den nye traileren.

VIDEO: Se den første teasertraileren til «Star Wars: The Force Awakens»

Sparker i gang historien på en ny ørkenplanet

De fortalte også at ørkenplaneten som har vært vist i en tidligere teasertrailer ikke er Tatooine kjent fra de tidligere Star Wars-filmene, men en ny planet med navn Jakku. Her møtes flere av nykommerne, inkludert Rey (spilt av Daisey Ridley) og Finn (spilt av John Boyega), og handlingen i den nye trilogien sparkes i gang.

Bildene i den nye teasertraileren viser vraket av et Star Destroyer-skip i sanden, fra tidligere er det klart at filmen foregår hele 30 år etter den sjette filmen.

Glimt av en ødelagt Darth Vader-maske, nye Storm Trooper-soldater og noen raske romkampscener med Millenium Falcon er også inkludert, før Han Solo (spilt av Harrison Ford) og Chewbacca (spilt av Peter Mayhew) får avslutte.

Chewie, we’re home
Han Solo

Over det hele høres stemmen til Luke Skywalker (spilt av Mark Hamill) som forteller om at kraften alltid har vært sterk i familien, og at en ny generasjon også har fått kraftens gave.

Hva syns du om den nye teasertraileren? Si din mening i kommentarfeltet under lenkene.

Les mer om «Star Wars»: