Fra poplåter til party-bass

Britiske Fenech-Soler er helgas gjestemiksere hos Christine!

Er du trofast lytter av Christine på P3 skal du ikke se bort fra at du har hørt tonene til helgas gjestemikser titt og ofte i det siste.

De fire britiske god-guttene i Fenech-Soler gir deg elektropop som får deg til å danse. Førstkommende lørdag gir de deg lyden av vorspielet i form av en gjestemiks hos Christine på P3.

-Jeg har spilt den nye singelen deres «Demons» i typ alle sendingene mine den siste tiden. Det er kjempegøy og veldig stas å få gjestemiks av en gruppe som jeg spiller såpass mye på radio.

Fengende fest

Christine, som innrømmer at hun er glad i elektropop, men at hun i utgangspunktet liker det litt røffere, forteller at Fenech-Soler er utrolig fengende og festete.

– Fenech-Soler spiller alt fra snille poplåter til litt mer party-bass, akkurat som radioprogrammet mitt.

De britiske guttene i Fenech-Soler gir det lyden av vorspielet. (Promofoto: Facebook)
De britiske guttene i Fenech-Soler gir det lyden av vorspielet. (Promofoto: Facebook)

Les også:
Gjestemiks uke 9: DJ Purple
Gjestemiks uke 8: Funkin` Matt
Gjestemiks uke 7: Brenmar
Gjestemiks uke 6: Douster
Remikser

Remikser har for alvor fanget det store publikumet, og det er ikke lenger bare DJer som står bak miksepultene. Det har blitt vanligere og vanligere at også band mikser opp andres låter.

– Det har blitt veldig vanlig at minst en av medlemmene i et band er DJ, og at et band på den måten lager masse remikser. Jeg synets det er drittfett, jo flere remikser jo bedre! Fenech-Soler har blant annet remikset Marina and The diamonds «Hollywood», forteller Christine.

– Da Miike Snow spilte i Oslo for litt siden, så syns jeg faktisk et av høydepunktet på hele konserten var da de spilte sin remiks av Vampire Weekends «The Kids Don`t Stand A Chance», slår hun fast.

Les: Ja, vi elsker remikser!