Vil du feste med P3morgen?

P3aksjonen samler inn penger for rent vann til en million mennesker. Sjekk ut alt du kan by på under årets P3aksjon her!

P3aksjonen er i gang. Fra 15. til 19. oktober skal P3 i samarbeid med TV-aksjonen og Kirkens Nødhjelp samle inn penger til å gi rent vann til én million mennesker som ikke har tilgang til det.

Les også: Dette skal pengene gå til

Dette betyr at du i år, som tidligere, kan by på en haug spennende gjenstander og uforglemmelige opplevelser, og samtidig bidra til et godt formål.

Så hvis du ønsker deg en legendarisk fotballkveld, en hel radiosending viet til din bestevenn eller rett og slett har en kjeller som må ryddes – da har du kommet til rett sted!

Les også: – Kanskje blir dette mitt første sammenbrudd

Se alle auksjonsobjektene her!

 

– Har du prøvd å spille eller se en fotballkamp uten å drikke vann?

FIFA og Ronaldinho-burger

FIFA-kveld eller sjettedivisjonskamp? Tete og Sven i Heia Fotball stiller uansett opp! (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
FIFA-kveld på Karmøy eller sjettedivisjonskamp i Kirkenes? Tete og Sven i Heia Fotball stiller uansett opp! (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Det siste året har Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet både levert ekte lidenskap, og øst av sin kunnskap i den populære fotballpodkasten Heia Fotball. De er veldig giret på å bidra til årets P3aksjon, og byr på en uforglemmelig fotballkveld for deg og dine kompiser.

Legg inn bud på en helaften med Heia Fotball her!

Så enten du vil ha en storslagen FIFA-kveld, to lidenskapelige kommentatorer i stuen din mens favorittlaget ditt spiller, eller trenger speakere til bedrifts- eller eliteserielaget ditt – stiller de to programlederne opp.

– Vi setter oss selv til disposisjon. Stemmene, armene, hodet og hjerte. Vi skal gi alt til de som gir noe til dette gode formålet, sier Sven og Tete.

Det spiller ingen rolle om du trenger dem i Moss, Vadsø eller Sotra. Heia Fotball-gutta er med på det meste.

– Jeg er mest hypp på å stikke hjem til noen og ha en meganice fotballkveld med god mat. Vi kan lage Heia Fotballs legendariske Ronaldinhoburger (masse krydderfinter, friskparkguacamole, cheezy langpasninger og tunge mengder chili), se noen kamper, bli kjent med noen herlige fotballfans og avslutte med en vennskapelig FIFA-turnering og sjokolademelk. Jeg vil kose meg, forteller Sven.

Årets formål om å sørge for rent vann til én million mennesker er også av stor betydning for Sven og Tete. Fotballspillere må jo også leske sine struper!

– Har du prøvd å spille eller se en fotballkamp uten å drikke vann? Vann er faktisk det nest beste vi vet etter fotball. Det er vondt å tenke på at det finnes så mange mennesker som ikke har tilgang på vann i 2014. Og med vann kommer glede og overskudd til å for eksempel spille fotball. Vips, så får vi nye fotballtalenter fra for eksempel Somalia, Tanzania eller Haiti, sier Tete.

Se film i Birgers kinokjeller

Birger Vestmo stiller kinokjelleren sin til disposisjon.
Birger Vestmo stiller kinokjelleren sin til disposisjon.

Filmpolitiet har også snekret sammen en feiende flott filmopplevelse, som de gledelig deler med P3aksjonen. Selveste Birger Vestmo inviterer til en minifilmfestival i hans private kinosal i huset sitt.

– Vi tilbyr en minifilmfestival i min private hjemmekino i Stjørdal i Nord-Trøndelag. Her er det plass til maks fire besøkende, som får se tre filmer med innledning av meg. I tillegg vil det bli servert drikke og popcorn, samt noe spiselig mellom filmene, sier Birger.

Vi snakker her om en ypperlig anledning til å endelig se alle Rambo-filmene på rekke og rad, og dessuten diskutere Sylvester Stallone i pausene. Eller kanskje frister det mer med Woody Allen-filmer?

Filmprogrammet under denne unike minifilmfestivalen er åpent – det bestemmer selvsagt du sammen med Birger. Kanskje kommer også Marte og Rune i Filmpolitiet innom med et par kvasivitenskapelige foredrag om The Dark Force og Tetris?

Legg inn bud på en minifilmfestival i kjelleren med Filmpolitiet her!

Birger bor altså i Stjørdal og kan være behjelpelig med å hente dere hvis dere holder til i området – eller hente dere på Værnes flyplass. Dere må selv stå for en eventuell reise fra andre deler av landet. Inkludert i denne filmfestival-pakken er to hotellrom (én overnatting med frokost) på Rica Hell Hotel.

Støtt en god sak, og få en unik og eksklusiv filmopplevelse på kjøpet!

– Enkel tilgang til rent vann burde være en menneskerett. P3aksjonen og TV-aksjonen kan bidra til at flere får muligheten til å nyte godt av trygt og godt vann. Det er grunn god nok til å være med på dette, sier Birger.

 

Se hva mer som skal auksjoneres vekk:

 

Konsert og fest med OnklP & De Fjerne Slektningene

Dra på fest og konsert med OnklP & De Fjerne Slektningene!
Dra på fest og konsert med OnklP & De Fjerne Slektningene!

Støtt P3aksjonen og by på en eksklusiv fest og konsert i øvingslokalene til OnklP & Slekta!

I slutten av oktober slipper OnklP & De Fjerne Slektningene album nummer to – på et år. Konstellasjonen har gått sin seiersgang siden oppstarten i vintermånedene i år, og bandet er aktuelle med den brennheite singelen «Styggen på ryggen».

Nå har du og dine venner eller kolleger sjansen til å dra på en fet fest og konsert med gutta i deres øvingslokale.

Les også: Vil du feste med Norges farligste boyband?

Dette byr du på:

• En eksklusiv konsert i øvingslokalet til OnklP & De Fjerne Slektningene (i Oslo).
• Opp til 25 personer kan komme (budvinner + 24 stk)
• En onsdag eller torsdag kveld i desember 2014 etter avtale – tidspunkt avtales direkte mellom budvinner og management
• Arrangementet varer fra kl. 18:30 til kl. 20:30
• Konserten varer ca. 30 minutter – konsertstart vil være kl. 19:00

Evt. reise må bekostes av budvinner.

(Dette er et ikke-kommersielt bidrag til årets P3aksjon/TV-aksjon, og konserten kan følgelig ikke plasseres i en kommersiell ramme. Du kan med andre ord ikke ta betalt for billetter eller lignende).

Legg inn bud på fest og konsert med OnklP og Slekta her!
 

P3morgen underholder på din firmafest

Få P3morgen til å underholde på din firmafest.
Få P3morgen til å underholde på din firmafest.

Støtt P3aksjonen og by på et fett minishow med P3morgen!

P3morgen skreddersyr underholdning til din firmafest. Enten du arrangerer tex-mex-kveld, nisseparty, hula-hula-sommerfest, eller det sedvanlige julebordet. Ronny, Silje og Markus i P3morgen står klare til å gi din bedrift en uforglemmelig opplevelse.

Ronny er kjent for sin smittende latter og hjertevarme. Sammen med Siljes kjappe replikk og nordnorske væremåte, og ikke minst den supermusikalske spilloppmakeren Markus, utgjør de en trio som kan tilby både musikalske innslag, morsomme konkurranser, allsang og mye mer.

I god P3morgen-stil vil de bidra til at kvelden blir skikkelig bra. Det er duket for god stemning og kanskje et par forløsende latterkuler! Her har du muligheten til å få et spesialdesignet show med vinnerne av Årets beste morgenprogram og Årets beste programledere i Prix Radio 2014.

Tidspunkt og praktisk gjennomførelse avtales direkte med P3morgen. (NB! Eventuell reise, kost og losji betales av budvinner. Underholdningen kan vare opp mot 30 minutter, alt etter hva som passer din fest)

Legg inn bud på underholdning av P3morgen på din firmafest her!

 

Mathias og Niklas gjør jobben for deg!

Mathias og Niklas i Verdens Rikeste Land gjør jobben for deg!
Mathias og Niklas i Verdens Rikeste Land gjør jobben for deg!

Støtt P3aksjonen og by på arbeidskraften til Mathias og Niklas fra Verdens Rikeste Land på P3!

Skal du flytte? Er baderommet litt i overkant klar for rengjøring? Har du noe skrot liggende i garasjen, som du egentlig skulle ha fått kjørt på søppelhaugen for lenge siden, men rett og slett har «glemt» med vilje? Ikke fortvil.

Nå kan du få hjelp av gutta i Verdens Rikeste Land på P3. Uansett hvor hen du bor i landet! Mathias og Niklas har sagt seg villig til å gi slipp på den glamorøse radiotilværelsen for én arbeidsdag, for å hjelpe noen som virkelig trenger det.

Tidspunkt og praktisk gjennomførelse avtales direkte mellom budvinner og Verdens Rikeste Land.

 

Legg inn bud på arbeidskraften til Verdens Rikeste Land her!

 

Hel temasending på Hallo P3 om din bestevenn?

Jonas og Tuva i Hallo P3 dediserer en hel sending til en du er glad i.
Jonas og Tuva i Hallo P3 dediserer en hel sending til en du er glad i.

Støtt P3aksjonen og by på en hel temasending i Hallo P3 – dedikert til en person du liker!

Enten det er en 30-årsgave til kompisen, eller det er hyllest til moren din: Tuva og Jonas i Hallo P3 er villige til å lage to timer radio om og rundt denne personen. Det vil bli dybdeintervjuer, anekdoter, intervju med venner og bekjente – og masse annet gøy! Absolutt alle har noe spennende ved seg, og det skal vi få frem. Det er også helt innafor å kjøpe sendinga til seg selv.

Tidspunkt og praktisk gjennomførelse avtales direkte mellom budvinner og Hallo P3.

(NB! Temasendingen kan kun handle om privatpersoner, ikke bedrifter – og NRK har det redaksjonelle ansvaret for sendingen)

Legg inn bud på Hallo P3s radiosending her!

 

Gjesteprogramleder i Ramona og Siggen på P3

Ramona og Siggen tar deg under sine vinger.
Ramona og Siggen tar deg under sine vinger.

Støtt P3aksjonen og by på en radiosending hvor DU får være gjesteprogramleder i Ramona og Siggen på P3!

Drømmer du om å få snakke tull på radioen? Hvorfor ikke gjøre det sammen med P3s egne Ramona og Siggen?

Du får være med hele dagen, fra morgenmøtet hvor sendingen planlegges, gjennom hele sendingen og til slutt også i den legendariske NRK-kantina, hvor du selvsagt kan støte på NRK-kjendiser av ymse kvalitet. Kanskje kan Ramona og Siggen presentere deg for til eksempel Steinar Sagen, Ingvild Bryn eller Thomas Seltzer? Hvem vet.

Tidspunkt og praktisk gjennomførelse avtales direkte mellom budvinner og Ramona og Siggen.

(NB! Reise til/fra NRK Marienlyst i Oslo er ikke inkludert, budvinner må komme seg dit selv)

Legg inn bud på gjesteprogramleder-rollen i Ramona og Siggen her!

 

P3-Rubens favorittplater

Ruben gir vekk sine favorittplater fra musikkåret 2014.
Ruben gir vekk sine favorittplater fra musikkåret 2014.

Støtt P3aksjonen og by på en fyldig pakke av Rubens favorittplater – vinyl og cd!

Ruben Gran leder sitt eget musikkprogram på P3, og donerer herved et fyldig utvalg av noen av verdens beste album – til inntekt for P3aksjonen. Detta er gøtt!

Så enten du elsker John Coltrane, The Smiths, Emilie Nicolas, Todd Terje, Thea Hjelmeland, Lykke Li eller Gangstarr -finner du garantert noe å like i Rubens platepakke. Sjekk ut hele innholdet her!

Henting/levering av platepakken avtales direkte mellom budvinner og Ruben.

Legg inn bud på Rubens favorittplater her!

 

Sjekk ut alle auksjonsobjektene fra P3aksjonen her!

 

[saksunivers  emneord=»p3aksjonen-2014″ antall=»6″]