Hvem fikk julaften med Else Kåss?

Se hvem som stakk av med de feteste auksjonene under P3aksjonen!

I år klarte P3aksjonen å samle inn over en halv million kroner til Flyktninghjelpen, og mange av de pengene kom fra auksjonene som P3 arrangerte på QXl.

Alt fra signerte fotballdrakter til Bjørn Johan Muris skinnjakke ble donert vekk til auksjonen, og mange var innom QXL for å sikre seg noen av de unike gjenstandene som ble lagt ut.

Takk for alle bidrag!

Sjekk ut bildene fra P3aksjonen

Les også: Dette går pengene til

Erik Solheims høyre hånd. 35.000 kr

Den auksjonsgjenstanden som dro inn mest penger var muligheten til å være Erik Solheims høyre hånd. Da P3aksjonen var over stod budet på 35.000, og Even Carlsen var den heldige som kunne glede seg til en dag med statsråden.

Erik Solheim besøkte P3aksjonen for å auksjonere bort jobben som assistent. (Foto: Mattis Folkestad, NRKP3)
Erik Solheim besøkte P3aksjonen for å auksjonere bort jobben som assistent. (Foto: Mattis Folkestad, NRKP3)
– Jeg falt veldig for denne måten å gi penger på. Jeg gjorde det først og fremst for å bidra til innsamlingsaksjonen. Det er så artig å være med på noe sånt, også ble jeg fyrt litt opp at dattera og samboeren min som mente at jeg måtte grave litt i pengeboka, sier Even.

Se alle konsertene fra P3aksjonen

Selve arbeidsdagen er ikke planlagt enda, men Even håper å få noe ut av dagen sin sammen med Erik Solheim.

– Jeg håper jo at jeg kan få være med på noe av arbeidet hans, og at vi ikke blir gående å drikke kaffe hele dagen, ler Even.

Julaften med Else Kåss Furuseth – 5600kr

Veronica Albrigtsen ble den som hadde det høyeste budet om å tilbringe julaften med Else Kåss Furuseth. Det har neppe Else noe særlig imot, for Veronica og Else har kjent hverandre siden 1986.

– Jeg er jo bestevenninna til Else, og det er jo absolutt en bonus. Jeg har alltid syntes at deres julaften har virket så koselig. Det er julestemning med andakt, med bestemor og kirke, og dette virket som en fin anledning til å støtte noe bra, sier Veronica.

Se konsertene med Odd Nordstoga, Admiral P, Rikke Lie, Harrys Gym, Jaa9 & Onkl P, Vinni and the Vagabonds og Øystien Greni her!

Tattovering fra “Ta en tatto” – 19.500 kr.

Ole Erik Sjøli var en av de mest gavmilde under P3aksjonen og sikret seg den ettertraktede tatoveringen fra “Ta en Tattoo”, i tilegg til en plass som gjest i P3morgen.

 Morten Skovdahl fra Ta en tatoo. (Foto: NRK)
Morten Skovdahl fra Ta en tatoo. (Foto: NRK)

Ole Erik er lidenskapelig opptatt av elg og elgjakt, og derfor er det akkurat dette som skal være motivet for tatoveringa.

– Jeg er enda litt i tvil om det skal være en naturtro eller en litt humoristisk elg, men det blir elg i solnedgang på en eller annen måte, sier Ole Erik.

Sjekk ut noen av auksjonsobjektene her

Ole Eirik skal skal også være med som gjest i P3morgen, men til tross for alle disse digge auksjonsskattene han fikk er det fortsatt én ting som er viktigst for Ole Eirik.

– Det er veldig artig å kunne gjøre noe sånt. Den eneste grunnen til at jeg har bydd på så mye, er at det skulle bare mangle at man ikke hjelper andre som har det verre enn oss. Vi har det så mye bedre enn vi er klar over, sier Ole Eirik.

Se konsertbildene fra P3aksjonen


Les også: Ken i Sudan.

Rappelere med Petter Stordalen – 25.000 kr.

Da det ble klart at Petter Stordalen skulle auksjonere bort muligheten til å rappelere ned et av hotellene sine sammen med ham, kastet næringslivet seg fort på. De som stakk av med den spreke auksjonen ble firmaet Oslo Tapet og Gulvbelegg med Thomas Nataas i spissen.

Petter Stordalen ga folk muligheten til å rappelere med ham ned et hotell. (Foto: Tom Øverlie, NRKP3)
Petter Stordalen ga folk muligheten til å rappelere med ham ned et hotell. (Foto: Tom Øverlie, NRKP3)

– Vi tenkte det kunne være en litt morsom greie å gjøre med kundene. Det tar ikke så lang tid, også er det jo noe annet enn å for eksempel ta dem med ut å spise middag. Også går det jo selvfølgelig til en god sak! sier Thomas Nataas, som har vært ansvarlig for å by på hotellrappeleringen.

Privat konsert med Kvelertak – 18.000 kr

Rune Brenne fra Lillehammer er en av de heldige som skal få oppleve Kvelertak tett og intimt. Han gikk nemlig sammen med en kompisgjeng på ni i et spleiselag for å få den unike opplevelsen.

– Det kommer til å bli veldig gøy. Jeg har sett dem flere ganger før, så jeg vet jo hva jeg går til. Det blir sikkert både høyt og morsomt, sier Rune.

Kvelertak under lydverket i September i år. (Foto: Kim Erlandsen, NRKP3)
Kvelertak under lydverket i September i år. (Foto: Kim Erlandsen, NRKP3)

Les også: Verdens største dugnad

Hverken dato eller sted er i boks helt enda, men Rune håper at gutta i har litt tid til overs før konserten.

– Vi har jo håpa at de møter opp litt i god tid, så vi kan spandere på dem en god middag med rakfisk og akevitt sier Rune.

Sjekk ut alle de digge bildene fra årets P3aksjon