La Linnéa leve

Linnéa Myhre har det ikke bra, og nå skal hun muntres opp. Se videoklipp!

Gjennom bloggen Linniiie.com har leserne blitt kjent med ei sarkastisk, småfrekk (men morsom) og sint jente, som i tillegg til å dele sitt negative inntrykk av verden, åpent har fortalt om plagene hun har med spiseforstyrrelser og depresjon.

Andreas Øverland er kollega og venn med Molde-jenta, og nå vil han dytte litt lykke inn i et forholdsvis tomt liv. En smakebit fra den kommende serien kan du se i toppen av saken.

Se også: Episode 1 | Episode 2 | Episode 3

La Linnéa leve. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
En partyhatt er definitivt ikke nok til å få Linnéa til å dele et smil. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Sa opp jobben

I fjor høst fikk Linnéa jobb i P3, i sommer slutta hun etter ett år i Popsalongen.

– Hva skjedde?

– Jeg følte ikke at jeg mestra jobben min, og det gikk veldig inn på meg personlig hvis jeg ikke leverte det jeg følte var forventet av meg, forteller Linnéa.

– Hele tiden var jeg redd for å feile, og da ville jeg heller at stakkars Andreas skulle jobbe med noen som var skikka til arbeidet.

– Og nå skal din tidligere kollega Andreas fikse deg?

– Jeg tror ikke det går an å fikse Linnéa, men det går an å gi henne litt glede, få henne til å smile litt mer. Når du over lengre tid observerer at venner har det kjipt, går det an å gjøre noe, svarer Andreas, som kommer Linnéa i forkjøpet.

Det var Andreas som hadde ideen til serien, og Linnéa ville gjerne jobbe mer med ham, selv om hun ikke har noe spesielt sterkt ønske om å bli glad.

– Jeg hadde ikke satt TVNorge på saken om å lage denne serien, det er kun Andreas som kunne fått meg med på dette akkurat nå, sier Linnéa.

Spørsmål om psykisk helse?

Besøk helsenorge.no, og kanskje kan denne artikkelen gi deg noen svar eller opplysninger?

– Tidvis var det ganske mørkt å jobbe med Linnéa i fjor vinter og vår. Jeg så at hun hadde det kjipt og ble oppriktig bekymra. Hun er flink til å gjøre ting hun vet at hun kan, men så gjør hun ikke så veldig mye annet, sier Andreas. Jeg ville pushe grensene hennes, og nå blir det serie.

Selv mener Linnéa at hun har blitt avhengig av å ha noen mørke dager også, siden hun har blitt vant til å trives i sitt eget selskap, uten for mange planer.

– Jeg blir fort lei av folk, sier hun.

Norsk folkehelseproblem

Det siste året har vært det mest positive på mange år for 21-åringen, som fikk spiseforstyrrelser da hun var 15. Nå har hun gode og dårlige dager, og på de mørke dagene vil hun aller helst være i fred under dyna.

Da hjelper det at venner som Andreas ringer på døra, selv om han har fått beskjed om å holde seg unna.

– For meg er det viktig å være åpen og ærlig om dette, det er sjelden man kan se at en person sliter med psykiske lidelser, sier Linnéa. Mange vet ikke hvordan de skal snakke om temaet, og det er vanskelig å spørre om den hjelpa som består av noen som støtter og stiller opp, uten å stille krav eller vifte med pekefingeren.

– Ideen er å si at hvis man bryr seg, må man på et tidspunkt gjøre noe. Vi vil si noe viktig om noe som er helt ekte. Linnéa er en av de mest ekte personene jeg vet om, sier Andreas.

La Linnéa leve. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)
Serien med Linnéa går fra slutten av november, frem til jul. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Sammenlignet med resten av Europa har vi bedre psykisk helse her i Norge, men likevel er psykiske plager som angst- og depresjonslignende plager, søvnvansker og redusert mestring et betydelig folkehelseproblem i Norge. Dette kommer frem i en rapport utført av Folkehelseinstituttet.

Undersøkelsen viste blant annet at 10,2 % av de som svarte hadde vært betydelig plaget av symptomer på angst og depresjon de siste 14 dagene. Av disse var 7,8 % menn og 12,4 % kvinner.

Mer om rapporten som ble lagt frem i april:Psykiske plager – et betydelig folkehelseproblem

– Blir det lettere å snakke om vår egen psyke etter serien?

– Alle kommer ikke til å snu på femøringen og komme ut av depresjonsskapet. Så lenge én gjør det, og tenker at det ikke er så farlig, har vi vunnet på det, mener Linnéa.

Mørk humor

Tv-sjef i NRK P3 Ung, Håkon Moslet, tror det er viktig å sette fokus på området med psykiske problemer.

– Mange unge ser mørkt på tilværelsen, og da vil de kjenne seg igjen i denne serien. Linnéa er en kjent stemme fra før av gjennom bloggen sin, og i serien viser hun fram nye sider ved seg selv. Hun er tøff og sårbar på samme tid. Det er litt vondt å se på, men samtidig er det en mørk humor der som gjør serien underholdende, sier Moslet.

– Hvor viktig er temaet pyskisk helse hos unge folk?

– Det er noe som ikke snakkes så mye om, men som åpenbart angår mange. Det er mye velstand i Norge, men samtidig mange unge som ikke helt ser poenget med tilværelsen. Derfor føles det veldig bra å lage denne serien.

La Linnéa leve har premiere på P3.no 29. november.

72 Responses to “La Linnéa leve”

 1. Dan Kvilhaug

  Nok et jente-barn som mamma og pappa ikke gav nok oppmerksomhet. Så da er eneste alternativ å lage blogg og radio om “stakkars meg”. Du gjør narrr av de som faktisk har psykisk problemer; SKAM DEG.
  Hadde du vært min datter hadde jeg skammet meg.

  – Dan Kvilhaug

  • Anonym

   Jenta HAR faktisk psykiske problemer. Spiseforstyrrelser er skumle greier som virkelig fucker opp hodet til den som lider av det, så jenta trenger faktisk hjelp.
   Haddu du vært min far hadde jeg skammet meg. 

   • Dan Kvilhaug

    Mister anonym: ja spiseforstyrrelse er jo som kjent DEN mest alvorlige mentalsykdommen. (Det var sarkasme.) Og hadde denne jenta virkelig slitt så mye som hun skal ha det til så hadde vel psykologen hennes frarådet henne å opptre offentlig.

    Jeg har nær kontakt med en som har diagnosen schisofren samt narrsisistisk: og du skal fortelle meg at denne jenta har en tung diagnose? Våkn opp og lukt på virkeligheten.

    • Anonym

     Har ikke sagt at det er den mest alvorlige mentalsykdommen, men det er fortsatt et problem som hun har. Har flere venninner som har slitt med det greiene der og sett hvor mye det påvirker dem og alle rundt dem og det er tungt. Når kropp og hjerne i tillegg ikke får den mengden næring den trenger så fucker det hodet opp ytterligere, man klarer ikke å ta riktige og fornuftige valg. Og dessuten er det et problem som er meget utbredt i dag både blandt gutter og jenter siden kropp og kontroll er så i fokus. Og godt mulig en psykolog ikke anbefaler at man er i media med en slik diagnose, men hvorvidt hun hører på psykologen er noe helt annet.

     Tung diagnose? Visste ikke at man måtte være helt knekjørt og psykopatisk for å snakke offentlig om sine problemer?

     Kjipt at kameraten din er schizofren og narssisistisk og at du opplever dette tett på deg, men det betyr ikke at alle andre mentale sykdommer ikke er like viktige å sette fokus på.

     • Dan Kvilhaug

      “Og godt mulig en psykolog ikke anbefaler at man er i media med en slik
      diagnose, men hvorvidt hun hører på psykologen er noe helt annet.”
      Og med det sier jeg meg ferdig.

      • Anonym

       Fordi? Det er bare noe jeg antar, ikke noe jeg faktisk vet.

       Og sånn i tillegg, hadde alle psykisk syke hørt på hvert ord deres psykolog sa og tok til seg dette så ja… da hadde de vel egentlig ikke vært særlig syke hadde de?

    • Anonym

     Wow… Som om spiseforstyrrelser ikke er tungt nok i seg selv, sliter hun jo også med andre ting. 

     Du har virkelig ikke peiling på det du snakker om. Anorexi, bulimi, sosial angst, depresjon, bipolar lidelse… Alle disse tingene er i like stor grad en psykisk lidelse og schizofreni. Å bagtellisere andres problemer bare fordi man kjenner noen som har, eller man har problermer selv, er en uting. En med sosial angst og depresjoner kan tilsynelatende ha det vondere og takle hverdagen dårligere enn en som er scizofren, og omvendt. 

     Barnehagementalitet i aller høyeste grad: “Min pappa er sterkere enn din pappa”…

     Skjerp deg.

     • Dan Kvilhaug

      “Å bagtellisere andres problemer bare fordi man kjenner noen som har, eller man har problermer selv, er en uting.” Det har du helt rett i. Som å lage underholdning på et reelt problem, og i tillegg ha frekkeheten å si at man sprer viktig informasjon. ÆSJ.

      • Anonym

       Vel, jeg syns programmet er viktig da det er en lidelse jeg gjerne vil vite mer om og hvor mye den i det daglige påvirker de som sliter med dette. Å følge en person som har dette kan være ganske så lærerikt. Selv om denne personen har en “stakkars meg” blogg fra før.

    • Anonym

     Så man må ha det virkelig, virkelig jævlig med en tung diagnose i dine øyne for å ikke ha det bra med seg selv? Alle andre bare faker at de sliter i hverdagen? Men sånne holdninger er det ikke rart folk sliter. Man blir jo ikke godtatt som man er. 

     • Dan Kvilhaug

      Dette handler ikke om aksept. Det handler om hva kyniske mennesker tror de kan tjene popularitet/penger på. Tror du P3 kjører dette showet ut fra godheten i hjerte sitt?
      Tror du jente-barnet virkelig har så dype psykologiske problemer at medmenneskene rundt henne ikke tror de kan hjelpe henne? (og setter derfor opp et radioprogram?)
      Dette er blank løgn fra ende til annen. Sjarlataner og kvakksalvere. Og spre misinformasjon uten å vurdere konsekvensene er det samme som å spre hat.

      • Anonym

       Det der må være noe av det merkeligste jeg har lest, og du slår deg selv i hjel i siste setning “og spre misinformasjon uten å vurdere konsekvensene er det samme som å spre hat”. Du sitter her og nekter for at denne jenta har problemer uten å faktisk vite om det er tilfellet (noe det faktisk er) og kaller henne og P3 for sjarlatanere og kvakksalvere. Du sprer hat.

    • Ina Halvorsen

     Gratulerer, du kjenner en schizofren narssisist. Allikevel klarer du ikke se skjønnheten i det å unne en venn som sliter glede, men å spre møkk klarer du! Kom deg i skammekroken mann, det finnes nyanser her i verden.

    • Anonym

     Du kommer ingen vei med sånne uttalelser. Det er ingen som liker sånt. Det går ann å være saklig viss man har en mening.

    • Anonym

     Ja, skjønner at du baserer all din kunnskap om mentale problemer rundt den ene kameraten din med schizofreni. Det er en lidelse som er bredt i sitt spekter, men det finnes andre mentale problemer her i verden enn å være schizo.

     Våkn opp og lukt på virkeligheten 😉

    • Anonym

     Ja, skjønner at du baserer all din kunnskap om mentale problemer rundt den ene kameraten din med schizofreni. Det er en lidelse som er bredt i sitt spekter, men det finnes andre mentale problemer her i verden enn å være schizo.

     Våkn opp og lukt på virkeligheten 😉

  • Anna Angel

   Hadde du vært min far hadde jeg ALDRI sagt til deg at jeg hadde problemer. Så for å si det sånn ditt forhold med dine barn er sikkert veldig åpent og godt!

 2. Anonym

  Tror ikke denne Linnea er så veldig deppa. Det er bare et image hun har utad. Tror heller hun lider av oppmerksomhetssyke. Drikk en kopp kaffe og kom deg ut i en vanlig jobb der du har ansvar og blir kjent med nye folk. Så skal du se at dagene blir lysere. 

   • Anonym

    Litt peiling har jeg. Jeg er også fult klar over at man kan bruke media og spille en rolle for å promotere seg selv. As for Linnea: http://www.kjendis.no/2011/11/26/kjendis/linnea_myhre/mest_sexy/blogger/19179012/

    • Anonym

     Men selv om hun er i media og stiller opp på slike ting betyr fortsatt ikke at hun faktisk sliter med enkelte ting.. som spiseforstyrrelsen hun åpenlyst forteller at hun har problemer med, og det har og selvfølgelig en innvirkning på hvordan hun oppfatter seg selv og sitt utseende. At hun derfor deltar i slike reportasjer, som det mest sannsynlig er magasinene som har tatt initiativ til, er jo ikke så rart egentlig.  

     • Anonym

      Spiseforstyrrelsene er vel et kapittel som er over mer eller mindre kan man lese på nett. Nå lager hun underholdning av sin “sosiale angst og depresjon”, og når hun ikke får det som hun vil legger hun seg under dyna å håper noen kommer for å “trøste” henne. Tror du virkelig hun har så dype problemer at ingen klarer å hjelpe henne? Det handler egentlig bare om at hun gjør det hun vil, og ingen stiller ansvar til henne. Hun er sin egen sjef og trives med det, men en dag vil denne farsen gjennomskues, eller så vil psykologen hennes gi henne ett hardt spark bak. 

      Det finnes folk der ute som har et psykisk helvete, og opplevd ting du ikke ANER om, men disse folkene prøver allikevel å komme seg tilbake i jobb og samfunnet. De legger seg ikke ned å syter under dyna og skriver blogginnlegg, og stiller lettkledd opp i aviser i etterkant. 

      • Anonym

       Tja. Manisk-depressive, eller bipolare, kan ha et varierende stemningsleie fra tunge depresjoner, normalt stemningsleie og kraftig mani. Jeg ser poenget ditt, men er ikke overbevist.

       • Anonym

        Det er jeg klar over, men er nok neppe det denne bloggeren lider av.

         • Anonym

          De som bruker “psykiske problemer” for å kunne selge et produkt på denne måten burde stilles til ansvar med rettslig sanksjonering tenker jeg heller vi sier. Ikke bare er det galt, det er moralsk forkastelig. 

          Psykisk helse er definitivt viktig å kunne opplyse folk om, men dette er jo bare spekulativt. Serien blir neppe å hjelpe noen å komme ut med sine depresjonsproblemer, heller forsterke dem.

          • Maria Simjatov

           Ta med deg de sosiopat-trekkene dine og stikk et annet sted med klagingen. Du er ikke inni Linneas hode og kan dermed ikke vite hva hun tenker og gjør og om hun er oppmerksomhetssyk eller ikke. Hørt om å være åpen om sine psykiske lidelser? Nei nettopp, det er tabu. På grunn av sånne som deg. Har du ikke noe konstruktivt å si så hold kjeft.

          • Anonym

           Når du kan gi meg en diagnose ved å lese disse innleggene, kan vel jeg også spekulere på forstyrrende trekk hos Linnea.

           Jeg har ikke sagt at man skal holde kjeft om sine psykiske lidelser. Jeg mener bare det er spekulativt av Linnea å fronte seg selv på denne måten, og tjene på det. Hun skaper en “legitimitet” når hun holder på sånn. Det er greit å bare krype under dyna. Det er greit at ingen stiller krav til en, så lenge en påstår at en har psykiske lidelser. Lettpåvirkelige mennesker leser dette, og vips, det er kult å være som Linnea. Alle danser rundt Linnea og hopper når hun ber om det, og media elsker det og gir henne spalteplass. 

           Fokuset burde jo ligge på å bli bra igjen. Komme seg tilbake til et liv uten problemer. Alle psykisk syke ønsker jo et liv uten slike plager. Linnea derimot lever jo av å fronte sine “problemer”, og fortelle hvor dritt alt og alle er. Det er jo det som er levebrødet hennes. 

          • Anonym

           Er vel nok av de som “lever av” å fortelle om hvor fint og fargerikt alt liksom er. Helt greit at noen som Linnea fronter den andre siden (the dark side). Ser heller ikke noe problemer med at hun tjener penger på det. Hvorfor skulle hun gjøre det gratis? Er jo ingen av oss som vet hvor mye arbeid eller hvor stor påkjenning det er å ha denne “jobben”.

           I tillegg er det jo kjempefint om psykisk syke kan stå frem og vise oss hvordan de har det, og kanskje kan vise oss hvordan vi skal forholde oss til de. Er jo på den måten vi alle kan leve sammen og trives bedre. Det er det som kan skape et samfunn å være stolt av. Der vi kjenner oss selv og andre.

          • Anonym

           Som om vi ikke vet at verden er hard, trenger vi en 21 åring til å fortelle oss at verden er hard?

          • Nicolai Oseid Lyche

           Nå er det ikke som Linnea har bedt om alle medie oppslagene. Eks da hun vant den bloggerprisen, var det ikke som hun trivdes i rampelyset, og hun tok en “tidlig kveld”.
           Virker som det ikke akuratt var hennes idee å lage et tvprogram om hvor jævlig det er og at noen skal prøve å hjelpe henne til å IKKE ha det så ille. 

           BTW. Ulikt deg, så påpekte bare Maria dine åpenbart “sosiopatiske trekk” og gav deg ingen diagnose. Du derimot, er ganske rask på avtrekkeren når det gjelder forhåndsdømming.  

     • Anonym

      Spiseforstyrrelsene er vel et kapittel som er over mer eller mindre kan man lese på nett. Nå lager hun underholdning av sin “sosiale angst og depresjon”, og når hun ikke får det som hun vil legger hun seg under dyna å håper noen kommer for å “trøste” henne. Tror du virkelig hun har så dype problemer at ingen klarer å hjelpe henne? Det handler egentlig bare om at hun gjør det hun vil, og ingen stiller ansvar til henne. Hun er sin egen sjef og trives med det, men en dag vil denne farsen gjennomskues, eller så vil psykologen hennes gi henne ett hardt spark bak. 

      Det finnes folk der ute som har et psykisk helvete, og opplevd ting du ikke ANER om, men disse folkene prøver allikevel å komme seg tilbake i jobb og samfunnet. De legger seg ikke ned å syter under dyna og skriver blogginnlegg, og stiller lettkledd opp i aviser i etterkant. 

   • Anonym

    Forklar psykiske problemer da. Er det å si at john arne riise er på toppen av drittlista en
    måte å bearbeide psykiske vansker på?

  • Anonym

   tror hun er ei jente som sliter med en del problemer som hun ønsker å uttrykke på sin egen sære måte.

  • Anna Angel

   det eneste jeg har å si til deg din F¤%&# er at du har kanskje ikke et problem i verden, men la andre få ha åpenhet rundt sine uten at du kommer med slike kommentarer. Bloggen hennes hjelper faktisk utrolig mange jenter, som føler seg alene og ensom om sine psykiske problemer, det er kanskje lettere å være mer åpen om sånne ting hvis noen går i forveien.

   • Anonym

    Vel, da bør du våkne opp for statistikken forteller at ALLE mennesker går gjennom en eller annen form for psykisk lidelese i løpet av livet, og det finnes faktisk folk som tjener store summer på det, og har interessse i at DU skal tro at dette er noe unormalt. Du har sikkerhet om kyniske lobbyister og det utstrakte bruken av Prozac?

    Du vet jo ikke hva slags agenda denne bloggeren har, akkurat som du ikke vet hva slags agenda andre kjendiser har når de taler saker som har store sosiale interessefelt. Jeg synes bare det er SPEKULATIVT å bruke en blogg for å promotere seg selv, og lage et image utad basert på psykiske lidelser. 

    Du har kanskje hørt om tenåringsidoler, da også bloggere, som har ført til spiseforstyrrelser og treningspress blant unge? Med den veremåten Linnea fronter (sarkastisk drittsekk) kan det jo tenkes at hun legitimerer det å være psykisk syk (noe som kunne vært bra), men hun fokuserer jo IKKE på å bli bra igjen. Det er jo ikke det imaget hennes handler om. Det handler jo bare om å være spesiell og merkelig, med en oppførsel på kanten av det som er akseptabelt. Om noen skulle kritisere dette, får man bare til svar at dette er grunnet psykiske lidelser, og da kan man gjøre som man vil. Dette ødelegger for de som faktisk har tunge diagnoser. Tror du eks. alle i den samiske befolkningen føler seg bekvem med utspillene til Ande Somby? Han skaper jo et bilde som ikke stemmer med virkeligheten for disse menneskene.

    • odass94

     Det er jo ikke galt å vere oppmerksomhets syk, er det vel? Jeg synes Linnèa er kjempe tøff som fortsetter tross depersjonen hennes og ikke nok med all drittenslengingen hun får. Jeg tror neppe hun ljuger om at hun er tidligere anoretiker!

     • Anonym

      Jo, det er faktisk mye galt i være oppmeksomhets-syk når du oppfører deg stygt mot
      andre, samtidig som du har psykiske problemer. Hvordan går det ann å snakke stygt
      om andre mennesker og samtidig forvente sympati for egne problemer? Hun slipper jo
      unna med alt. Det er jo umulig å kritisere denne jenta. Kjenner dere henne, har hun
      lov til å såre andre så lenge det fører til levebrød for seg selv?

    • Anonym

     Helt enig, du har forstått det. Det finnes nok av mennesker med tunge diagnoser som aldri
     blir sett. Det er ikke mye sympati for disse menneskene. Blogging har ingenting med virkeligheten å gjøre, det er vanskelig når en del som elsker bloggen (bloggepersonligheten) ikke ser annet enn beundring for denne personen, samme hva hun gjør. Tror at hun har tøffe perioder, håper også at hun får et bra liv. Håper alle psykis syke får et bra liv.

 3. Anonym

  Syns det er flott at man kan være åpen om hvordan man har det, uansett om man har det bra eller ikke. Faktisk er det utrolig viktig sosialpolitisk det du gjør Linnea, støtter deg hundre og ti prosent.

 4. Anonym

  På det ene bildet der så ligner hun veldig på han østeuropeiske fyren med det lyse håret som jobber som “damemodell” som var i nyhetene til nettavisene for en stund tilbake. Androgyn liksom.

 5. andreas_the93

  I Afrika dør 1 av fire av aids, de lever i sin egen dritt, de går flere mil med en bøtte på hue for å få vann, likevel er lykkeligere enn deg. Du sitter hjemme med et kjøleskap fullt av mat og ser på Idol eller what ev og sutrer. 
  Du som vil muntre henne opp, gi hun en flybillett til Etiopia, Niger eller Kongo.

  Linnea, du tenker for mye, du har for mye tid til å tenke. Tenking fører til depresjon. Det eneste du oppnår ved å tenke, er at du innser hvor fucked up verden er 🙂 

  • Stine Distre Nilsen

   Så siden barna i afrika har det jævlig så har ingen andre i verden lov til å ha det vondt? Du må jo være den dummeste personen som går på to bein. (unskyld usakligheten, men det ble for vanskelig å være saklig her)

   HVa vet du om hva som ligger bak linnea sine plager? 

    Sier du f.eks til en blind mann at han bare må åpne øynene å se, fordi barna i afrika bader i sin egen dritt? Det er litt av det samme ser du. for det å slite psykisk er en SYKDOM, en sykdom som på ingen måte blir noe bedre av tullinger som  utaler seg om noe de tydeligvis ikke har peiling på!

   Les deg litt opp i faget før du utaler deg, eller finn på noe mer konstruktivt som f,.eks å reis ned til afrika selv å hjelp disse stakkars barna, fremfor å bare snakke om det!

  • Anonym

   Hvis alle hadde sagt det du sier så hadde vi aldri kommet noen vei med å hjelpe folk. Idiot. Du setter ikke to vidt forskjellige situasjoner opp mot hverandre. Hvor dum er du egentlig? Kanskje du burde tenke litt..!

 6. Aina

  Dette gleder jeg meg til å se! Viktig(e) tema(er) som kanskje belyses her! Bra NRK P3! (liker jo også Linnéa litt da!:)

 7. Anonym

  Det første som burde vært gjort med denne serien er å kutte ut alkohol. Det går ikke an å
  ta det seriøst når en lager serie om en ung person som er deprimert, for så å drikke seg full
  på danskebåten. Alkohol og psykiske vansker går jo ikke.

 8. Anonym

  Det første som burde vært gjort med denne serien er å kutte ut alkohol. Det går ikke an å
  ta det seriøst når en lager serie om en ung person som er deprimert, for så å drikke seg full
  på danskebåten. Alkohol og psykiske vansker går jo ikke.

 9. Anonym

  En psykolog tror jeg neppe vill anbefale en klient med psykiske problemer å stille seg frem på denne måten. Hun har valgt å stille seg i offentligheten. Er dette noe lurt? Det vil vise seg, hun har nok mennesker i ryggen som forhåpentlig gir råd. En an ikke vente at mennesker ikke blir provosert når det blir laget en serie om ei jente som for mange kan virke beintøff. Så ligger det
  mennesker med vansker hjemme og ser dette, mennesker som ikke tør å gå ut av døren. Og en hel skare med unge mennesker som ikke kjenner denne jenta forsvarer henne med nebb og klør. Hvorfor, fordi hun er vakker? smart? skriver hardt og av og til kynisk? ikke nekt, hun sier det jo selv at hun er en asosial drittsekk. så til dere som forsvarer henne, tror dere at denne asosiale drittsekken bryr seg om Dere?

 10. Anonym

  Ja hun har det tøft. Hun burde sluttet i offentligheten en stund. Hun burde fått bedre veilednig. hun har også ressurser andre ikke har. Hun reiser på ferier alene, det er det mange psykisk syke som bare kunne drømt om. Hva er det egentlig vi diskuterer her? Er det å hjelpe andre Psykisk syke , eller er det en kommentarside forbehold de som er for og imot myhre? ingen forslag til å hjelpe mennesker, bare at alt hun gjør er bra.

  Hun er ikke eneansvarlig for alt. Noen burde guidet henne litt bedre. All lykke til henne.