La Linnéa leve: Episode 2

Denne gangen må Linnéa være med på danskebåten.

På tross av langvarig pykologbehandling finner ikke Linnea glede i hverdagen. Det har vennen Andreas bestemt seg for å gjøre noe med i serien La Linnéa leve.

Se også: Episode 1 | Episode 2 | Episode 3 | Episode 4 | Episode 5 | Episode 6 | Episode 7 | Episode 8

Sliter du selv, eller noen du kjenner? Sjekk disse nettstedene for mer informasjon om psykisk helse.

I første episode forsøkte Andreas å ta med Linnéa til en healer i et forsøk på gjøre tilværelsen litt lettere for den unge, deprimerte bloggeren. Resultatet levde ikke helt opp til forventingene og Linnéa følte seg ikke nevneverdig bedre etter behandlingen.

Andreas gir selvsagt ikke opp av den grunn, snarere tvert imot. Denne gangen har han bestemt seg for å rømme landet, ta innover seg en fremmed kultur, glemme hverdagslivets kjas og mas, og ikke minst drikke bort sorgene. Alt i internasjonalt farvann. Turen går til danskebåten.

– Når jeg føler meg nedfor har jeg strengt tatt to innskytelser – det ene er å rømme fra alt. Det andre er å drikke meg full for å glemme. Så jeg prøvde å kombinere begge to, og håpet at det skulle funke for Linnea også, forklarer Andreas.

– Jeg hadde jo en ide om at Linnea kanskje kom til å omfavne ideen, men jeg var kanskje litt korttenkt, sier Andreas i etterkant.

Linnéa om egen innsats:

Tiden gikk veldig sakte på Danskebåten. Jeg gruet meg til bufféten, men de hadde noe blomkål og salat, så det gikk fint. Noe mer husker jeg ærlig talt ikke. Andreas mente det var poenget.