Machine Birds vs. Fort Boyard

Machine Birds vant den siste Urørtduellen.
Slik blir Årets Urørt avgjort | Brighton til finalen

Machine Birds vant den siste Urørtduellen og er nå i Urørtfinalen! Les mer her.

– Det hadde jeg aldri trodd!


Etter tre spennende Urørtdueller er Honningbarna, Forza og Brighton nå klare for Urørtfinalen 2011. Tilsammen har de tre foregående duellene mobilisert over 33 000 (!!) stemmer.

Siste Urørtduell

Blir det vakker, nedstrippet pop fra Machine Birds eller danserocken til Fort Boyard som ender opp med muligheten til å kjempe om tittelen Årets Urørt? Du bestemmer!

Dette er to ganske ulike, men lovende band, som begge har vært Ukas Urørt tidligere i år. Nå er de valgt ut av P3s Urørtredaksjon i den aller siste Urørtduellen. Hør nøye på begge før du stemmer på låta du mener er god nok for å kjempe om tittelen Årets Urørt 21. januar 2011.

– Hvorfor stemme Fort Boyard?
– Hvis folk synes låta er konge så er det en ganske barsk ting å gjøre. Pluss, gratis high-fives til alle som stemmer!, lover Fort Boyard.

– Hvorfor stemme Machine Birds?
– Fordi låta vår er veldig annerledes enn de andre Urørt-finalistene, og vi er på en måte en slags “underdog”. Vi er kun to stykker, og også de eneste jentene som er igjen som kan komme til finalen – så det gjør det jo litt ekstra spesielt. Til syvende og sist må folk stemme på den låta de liker best, og det håper vi virkelig er “One last try”, understreker duoen i Machine Birds.

P3 Urørt om låta til Machine Birds:
Det er få musikalske univers som er så tiltalende som det Machine Birds skaper med “One Last Try”. Uten tvil noe av det vakreste som har kommet fra Urørt i år: lekkert produsert og nedstrippet pop som sitter i hjertet lenge etter at låten er ferdig.

Mer fra Machine Birds var Ukas Urørt: – Vakreste på Urørt i år. Last ned låta gratis her.

P3 Urørt om låta til Fort Boyard:
Med låta Silver oppfordrer Fort Boyard deg til å pusse støvet av danseskoa. Sett anlegget på full guffe og la trøkk, kvalitet og lekne overraskelser dirre gjennom kroppen. Dette er befriende danserock til folket.

Mer fra Fort Boyard var Ukas Urørt: – Danserock til folket. Last ned låta gratis her.

Smigrende og fantastisk å være i duell

– Vi føler oss veldig heldige som ble plukket ut til duell, og er veldig smigret over at P3 Urørt liker låta vår såpass godt at de syns den var verdig en eventuell finaleplass, sier Machine Birds.

– Da vi ble Ukas Urørt, sa jeg at jeg aldri hadde trodd at Machine Birds kom til å bli det – men nå må jeg nesten trekke det tilbake og si at det å bli nominert til Urørt-finalen – DET hadde jeg ALDRI trodd!, poengterer Maria, ene halvdelen av duoen Machine Birds.

– Det er fantastisk morsomt! Vi er ganske gira hele gjengen, det vil si enda mer gira en vanlig. Er jo en veldig
fin overraskelse å få når en er sengeliggende med feber, blir liksom plutselig frisk gitt, fortsetter Fort Boyard.

– Måtte den beste vinne

Duellantene har gode ord å si om hverandre. – Fort Boyard er et veldig kult band! Låta deres er fengende, og helt klart en stor konkurrent. Vi stiller i litt forskjellige sjangre, og låtene våre er veldig forskjellige – men måtte den beste vinne, sier Machine Birds.

Fort Boyard følger opp: – Machine Birds er veldig flinke, og låta deres er en vakker sonisk dans, så all respekt.

Les også alt om den Urørt-applikasjonen som er lansert.

Urørt til iPad og iPhone

Les også: Du bestemmer! – Slik blir årets Urørt avgjort

Alt om Urørtfinalen 2011

Hvilket band stemmer DU og hvorfor? Del det med oss i kommentarfeltet og vinn valgfri cd, film eller spill.