Christine live: Kid Astray

Bandet spilte sin ferske singel “No Easy Way Out” og covret Coldplay hos Christine. Se video her!

Indiepopgruppen, som består av Benjamin Giørtz på vokal og piano, Elizabeth Wu på synth, vokal og perkusjon, Alex Meek på gitar, Even Steine på gitar, Håkon Sageng Carlin på bass og Jakob Bechmann Hansen på trommer og vokal, har overbevist popglade hjerter med spor som “The Mess” og “No Easy Way Out”.

Platekontrakt i boks

I tillegg ble de kåret til Ukas Urørt i 2012, og siden da har Kid Astray spilt blant annet på Slottfjell og landet en platekontrakt.

Sjekk ut Soundcloud-siden til Kid Astray | Hjemmesiden til Kid Astray

På mandag gjestet bandet Christine for å fremføre sistnevnte singel (se øverst) og en finfin coverversjon av det ferske Coldplay-kuttet “Magic” (se nederst). Kid Astray har ved tidligere anledninger gjestet P3: Swedish House Mafias “Don’t You Worry” ble spilt opp på oppløpssiden til 2012, og i desember i fjor feiret de julehøytiden med å blant annet covre Nat King Coles “The Christmas Song”.

Kid Astray avbildet da de gjestet Christine. Skjermdump: NRK
Kid Astray avbildet da de gjestet Christine. Skjermdump: NRK

Et veloppdragent elskovsbarn

– Dere har beskrevet musikken deres som at Passion Pit og Foster The People ligger sammen og får et veloppdragent elskovsbarn. Er dere så veloppdragne? spør Christine.

Hør sendingen her

– Vel. Ja. Vi har fått mye inspirasjon fra de bandene, forklarer gjengen som sier at å spille support for Imagine Dragons på Rockefeller var “en syk opplevelse”, og løfter frem opptredenen der som et av høydepunktene i fjor. De avslører også at de spilte inn flere låter i samme slengen da de formet den nye singelen “No Easy Way Out” i studio:

– Det vi jobber med nå er et album som skal komme ut i høst.

Kid Astray covrer Coldplay – “Magic” live hos Christine: