Disse kan komme til Urørtfinalen 2018

Heave Blood & Die, JON OLAV, Hanne Mjøen og Kald Flamme er klare for Urørtfinalen!

Heave blood and die gikk seirende ut av duellen mot Gerald Ofori og er en av artistene som blir å se i Urørtfinalen! Tidligere har Jon Olav, Hanne Mjøen og Kald Flamme sikret seg en finaleplass, og det er nå klart hvilke fire artister som skal kjempe om tittelen Årets Urørt.

1. mars smeller det når Urørtfinalen går av stabelen i Mathallen i Oslo under by:Larm. Av alle som ble kåret til Ukas Urørt i fjor, har åtte av artistene nå fått muligheten til å kjempe om en plass i den store Urørtfinalen. Fjorårets finalister var Pom Poko, Dårlig Vane, Lüt og Emma Jensen, nå har du sjansen til å påvirke hvilke artister som skal stå i årets finale og kjempe om den gjeve tittelen Årets Urørt!

Disse skal kjempe om en finaleplass:
Kald Flamme | Heave Blood & Die | Gerald Ofori | JON OLAV | Margrete | Tuvaband | Hanne Mjøen | Paria

 

Slik stemmer du

Fra mandag 12. februar til og med torsdag 15. februar vil det hver dag utspille seg en duell på P3 Radio i programmene P3morgen og Christine.

Du kan stemme på din favoritt mellom klokken 09.00- 13.00 på P3.no. Publikum vil kun få stemme på artistene den ene dagen de skal ut i duell, så legg ekstra merke til når dine favorittartister skal knive om en finaleplass!

Etter stemmene har blitt talt opp annonseres den heldige vinneren på radio samme dag i Christine sin sending. I tillegg vil du høre reaksjonene fra den nybakte finalisten hos Ruben klokken 19.00. I slutten av uken vil det være klart hvilke fire artister som går videre til Urørtfinalen 2018!

 

Fire dueller – finn dine favoritter!

Duellantene kommer fra forskjellige steder i landet og representerer ulike musikksjangere. De vil bli satt opp to og to mot hverandre i fire spennende dueller.
 

Mandag 12. februar

Vinner: Kald Flamme 

Tirsdag 13. februar:

Vinner: Hanne Mjøen 

Onsdag 14. februar:

Vinner: JON OLAV 

Torsdag 15. februar:

Vinner: Heave Blood & Die 
Sjekk ut spillelisten med alle som var Ukas Urørt i 2017: