Får kjeft for å drikke urin

Ke$ha drikker sin egen urin på tv i eget realityshow. Det skaper reaksjoner

Den amerikanske artisten Ke$ha er ikke redd for å sjokkere. Etter blant annet både å ha påstått at hun har hatt sex med et spøkelse og å ha skrevet en egen låt om sin egen vagina er hun i ferd med å bli popverdenens nye «bad girl».

Ke$ha. (Foto: NTB Scanpix, Reuters, Mario Anzuoni)
Ke$ha er ikke redd for å sjokkere. Foto: NTB Scanpix / Mario Anzuoni, Reuters.

Vil bli sunnere

Denne gangen er det en scene fra hennes eget realityshow på MTV som skaper bølger.

Ke$ha holder på med å trene seg opp før hun skal spille inn en ny video, og hevder i tv-serien hun vil gjøre alt som er mulig for å bli sunnere og i bedre form.

Under en biltur diskuterer hun med bestevenninna Savannah, som forteller om ei dame som drikker sin egen urin, fordi hun mener det er sunt. Dermed bestemmer Ke$ha seg for å gjøre det samme.

– Denne typen søppel

Episoden skal etter planen sendes tirsdag i neste uke og dette har fått blant andre organisasjonen PTC (Parents Television Council) til å reagere.

– Om de ble gitt muligheten kan jeg ikke forestille meg noe annet enn at foreldre ikke vil ønske å betale for en kanal som sender en episode der en popstjerne drikker sin egen urin. Derfor bør kongressen ta på alvor ideen om å gi forbrukerne muligheten til sjøl å velge hvilke kanaler de skal betale for, sier Tim Winter fra PTC, i en pressemelding.

PTC har lenge argumentert for at amerikanske forbrukere sjøl må få bestemme hvilke kanaler vil betale for tilgang til.

– Hvorfor må vi betale for denne typen søppel for å få tilgang til Discovery, Disney eller Golf-kanalen. Det er opprørende og det burde ikke være sånn, sier han videre.

– Jeg er så dårlig på å si «nei»

Ke$ha har tidligere uttalt seg om scenen der hun drikker sin egen urin og sa den gangen at det var snakk om en engangshendelse.

– Jeg hørte at det skal være sunt. Det sa i alle fall ryktet. Men jeg vet ikke. Jeg er en type som ikke er redd for å prøve ting. Jeg er dårlig på å si «nei», så jeg fant ut at alt er verdt å prøve én gang. Så jeg forsøkte. Men jeg vil ikke anbefale det. Det var ganske ekkelt. Og jeg tror ikke at det virka spesielt gunstig på meg, så jeg vil trolig ikke gjøre det igjen, sa hun til The Hollywood Reporter.

Se klippet fra MTV her:

Get More:
MTV Shows


Synes du det er sjokkerende at Ke$ha drikker sin egen urin på tv? Si din mening i kommentarfeltet!