Justin Bieber anmeldt for vold

Prøvekjøring av ny bil førte til nabokrangel og at Justin Bieber ble anmeldt for vold.

Justin Bieber, som besøker Norge 16., 17., og 18. april, er for tiden hjemme på en aldri så liten pause i sin intensive turnévirksomhet.

Justin Bieber skal etter planen spille tre konserter i Oslo mellom 16. og 18. april. Foto: NTB Scanpix / Walter Bieri, AP Photo.
Justin Bieber skal etter planen spille tre konserter i i Telenor Arena utenfor Oslo mellom 16. og 18. april. Foto: NTB Scanpix / Walter Bieri, AP Photo.

Vold og trulser

Da Bieber kom hjem til Los Angeles hadde han lyst til å prøvekjøre sin nye Ferrari. Ifølge kjendisnettstedet TMZ freste han opp og ned i gata utenfor huset sitt – og bråket dette laget skal ha satt sinnene i kok hos minst én av naboene.

Naboen skal ha gått over til Bieber og forsøkt å konfrontere ham med situasjonen, og det hele skal ha endt i et slagsmål, eller noe i den retning.

Uansett bekrefter politiet i LA at superstjerna nå er anmeldt for bruk av vold og trusler.

Bekrefter etterforskning

Til Billboard sier en representant for politiet at de fikk en telefon tirsdag morgen, der anklagene mot Bieber ble framsatt. Han bekrefter at det pågår en etterforskning av saken.

Den 19 år gamle sangeren går for tiden gjennom en turbulent periode. Han har kommet for seint til konserter, blitt anklaga for å overse fans, hatt sammenbrudd på scenen og «den verste bursdagen noensinne».

Da han kom hjem til LA hadde akkurat vært i Polen, der han også vakte oppsikt ved å ankomme flyplassen i Lodz i bar overkropp – i 10 kuldegrader.

– Det var ingen som ba ham om å kle av seg. Han var ganske tynn, så jeg antar at han frøs, konstaterte en sikkerhetsvakt ved flyplassen tørt, ifølge NTB.