VIDEO:Maria Stavang VS Magnus Devold – P3 Gull setter kjæresteforholdet på prøve

Komikerne Maria Stavang og Magnus Devold skal dele ut en pris under P3 Gull den 28. november.

Vi fikk Maria og Magnus til å besvare alle de vanskelige spørsmålene om både kjæresteforholdet og oppdraget deres på P3 Gull. Se videoen:

Maria er nok best kjent som «Piateed» på Instagram og YouTube, der hun startet å poste uhøytidelig humor i 2013. Siden den gang har 25-åringen fått 163 000 Instagram-følgere, driver blant annet med stand-up og er med på humorprogrammet «Kongen befaler» på TV Norge sammen med kjæresten, Magnus Devold.

Magnus er komiker, programleder og skuespiller. 34-åringen fra Oslo har vært med i en rekke TV-program som «I kveld med Ylvis», « «Kjør meg til OL» og «Kjendiskveld med Magnus Devold».

 

Flere kjente fjes

I tillegg til Magnus og Maria, skal blant annet Jenny Skavlan dele ut en pris på P3 Gull i år. Og programlederne den 28. november er tre mislykkede musikere: Jonis Josef, Henrik Farley og Martin Lepperød. Les hva «Karakter»-trioen har å si om det ærefulle, og fryktinngytende, oppdraget!

I løpet av kvelden får vi også oppleve musikalske opptredener fra to av Norges største kvinnelige popstjerner, en mann som mildt sagt er kjent for feststemning, en fremadstormende rapper, Årets Urørt og mer! Se programmet nå.

P3 Gull 2020 går av stabelen på Gamle Deichmanske bibliotek den 28. november. Sendingen ser du fra kl. 21:10 på NRK 1, NRK Nett-TV og P3.no.

LES ALT OM P3 GULL 2020: